Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Ne ozirajte se na sodbe in očitke

15. 6. 2019; 07.00
Avtor: Horoskop
astrologija, astrološko, znamenje, horoskop

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Prijeten čas velikih podvigov, moči prepričati množico, jo navdušiti in spodbuditi za skupne projekte. Možni so poslovni uspehi, ki vam bodo še dolgo ostali v spominu.

BIK

Na sodbe in očitke drugih se tokrat ne boste ozirali, saj boste vedeli, da ste na pravi poti, kjer vas na koncu čaka uspeh. Uživali boste v družbi znancev in prijateljev, ki vas bodo sprostili.

DVOJČKA

Danes boste brezglavo tavali sem ter tja, ter razmišljali, kaj bi lahko v svojem življenju spremenili, da bi končno občutili mir in zadovoljstvo. Postavite si konkretne cilje.

RAK

Tokrat vam gre vse na roko, zato se ne ustavljajte preveč pri podrobnostih kot tolikokrat doslej. Poskusite videti celoto ter prepoznati svojo priložnost. Koristna bo pomoč znanca.

LEV

Ob vas je tokrat oseba, ki vam je očitno naklonjena, kar vam bo dalo zadosten zagon. Čas boste preživeli v dobri družbi, kjer ne bo manjkalo humorja in smeha.

DEVICA

Izvedeli boste vse novosti, vendar ostaja občutek, da nečesa še ne obvladate tako, kot bi želeli. Uspelo vam bo, čeprav še niste povsem prepričani.

TEHTNICA

Pravočasno si zagotovite nekaj dokumentov in pazite glede izplačil, da ne bo pomot ali izgub le zaradi naglice in nepazljivosti. Vse se bo dobro končalo, ostane pa občutek, da ste nemirni.

ŠKORPIJON

Tokrat boste počivali in uživali, še posebej tisti, ki znate odmisliti obveznosti in jih vreči čez ramo. Na čustvenem področju boste vezani potrebovali več potrditev kot običajno, kar lahko partnerja razjezi.

STRELEC

V današnjem dnevu se vam bo vse, česar se boste lotili zdelo zelo enostavno. Vaše misli bodo razpršene, vi samozavestni, rezultati vašega dela pa kljub vsemu pozitivni.

KOZOROG

Bodite radodarni, saj se marsikaj počasi obrača v vašo korist. Najbolje se boste počutili v krogu vaših bližnjih in z mlajšimi, predvsem zato, ker vas razumejo.

VODNAR

Tisti, ki ste sveže zaljubljeni, boste želeli s partnerjem preživeti čim več prostega časa. Na vidiku je tudi skupno potovanje, ki vama prinaša še dodatno potrditev. Dišal vam bo prosti čas, zato ga boste čim bolje preživeli.

RIBI

Zaupajte v življenje in to vam bo prineslo tisto, kar potrebujete. Pomembno je, da se hvaležno ozrete naokrog in cenite vse, kar imate, vse kar vam je dano.

prejšnji članek
Darinka in Jože postala prijatelja
Resničnostni šovi
Darinka in Jože postala prijatelja
naslednji članek
Alen Kobilica se je tega darila zelo razveselil
Svet slavnih
Alen Kobilica se je tega darila zelo razveselil
#nasazenazenska
nasazenazenska