900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Pozor v poslovnih in finančnih vodah!

19. 6. 2019; 06.15
Avtor: Horoskop
bik horoskop

Kaj vam napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

V ljubezni boste še vedno nekoliko negotovi, posebno če se še niste dogovorili okoli pomembne odločitve. Pozor v poslovnih in finančnih vodah, saj ste izčrpani in raztreseni.

BIK

Praktična in učinkovita energija bo za vas odlična. Videli boste kaj vse je za narediti, se lotili zelo praktično in hitro opravili, kar je potrebno. Vendar življenje od vas zahteva, da ste prilagodljivi.

DVOJČKA

Privoščili si boste nekaj, o čemer ste prej le razmišljali. Pravzaprav ni razlogov, da bi vse skupaj znova preložili. Le popazite, kaj boste izjavljali, saj bo draga oseba posesivna.

RAK

Marsikaj se vas ne bo dotaknilo tako kot nekoč. Takšen razplet vas nekoliko preseneča, saj ste se za iste stvari včasih burno odzivali. Vsekakor si vzemite več časa tudi za načrte v dvoje.

LEV

Luna vam bo danes izredno naklonjena. Končno ste dobro razpoloženi, z občutkom, da lahko prav vse premaknete sebi v prid. Zato ne oklevajte, nadaljujte kjer ste začeli.

DEVICA

Ko boste sešteli vse razloge za in proti, vam bo jasno, kaj se vam najbolj obrestuje. Potem boste nadaljevali s čisto vestjo in razpoloženi boste tudi za nova srečanja.

TEHTNICA

Stvari se počasi premikajo v pozitivno smer, vendar ne gre čez noč. Vseeno bo mogočih še nekaj sitnosti, in sicer okoli domačih vprašanj. Ne odzivajte se preostro.

ŠKORPIJONU

Umirjenost in zbranost vam lahko pomagata pri izpitih ali težjih delovnih opravkih. Stiki z nekom, ki prihaja od daleč, in s tujino bodo odlični. V ljubezni boste radovedni.

STRELEC

Najprej boste začutili olajšanje, saj se določene zadeve premikajo na pravi način in z nekom bosta končno našla skupni jezik. Previdno, ne zaupajte preveč.

KOZOROG

Nič vas ne ustavi, niti stvari, na katere ste se po navadi odzivali preveč čustveno, ker so vas morda motile. Tokrat se boste z vsem spopadli na pravi način in poskrbeli zase.

VODNAR

Najboljši rezultati prihajajo danes skozi skupinske podvige. Natančnost in učinkovitost vas bosta spodbujali k najboljšemu izkoristku vaše osnovne energije.

RIBI

Partnerjeva ali prijateljeva izjava vam bo zazvenela sumljivo. Nikar ne pretiravajte kot velikokrat doslej. Ne gre za vmešavanje tretjega, zato brzdajte svojo jezo in posesivnost.

prejšnji članek
Pred boleznijo je bila Ema vitka in zapeljiva mačka!
Svet slavnih
Pred boleznijo je bila Ema vitka in zapeljiva mačka!
naslednji članek
Tešky teče še zadnje kilometre proti cilju
Svet slavnih
Tešky teče še zadnje kilometre proti cilju
#nasazenazenska
nasazenazenska