Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Počakati morate na pomemben odgovor

24. 6. 2019; 06.15
Avtor: Horoskop
horoskop ezoterika

Fotografija je simbolična foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Nalogo, ki vam bo zaupana, tokrat vzemite resno. Čeprav bi si želeli pomembnejših zadolžitev, se zavedajte, da vsaka dobro opravljena naloga veliko šteje.

BIK

Počakati morate na pomemben odgovor, ki morda ne bo ravno takšen, kot ste pričakovali. Zadev pa nikar ne ocenjujte na podlagi le enega dogodka, saj se lahko zmotite.

DVOJČKA

Večina planetov je na vaši strani in zato se boste nekoliko lažje odločili. Manj se obremenjujete z izidi nekega srečanja ali pa boste pripravljeni ponuditi še eno priložnost.

RAK

Slišali boste nekaj, o čemer za zdaj ne bi smeli spregovoriti. Vseeno se ne morete brzdati in nekaj boste vseeno razkrili. Morda boste celo dobili koristen nasvet.

LEV

Ni tako pomembno, kaj si nekdo misli o vaših načrtih. Pomembno je, da se lahko zanesete nanj oziroma da imate rezervni načrt, če vas slučajno ne bo podprl.

DEVICA

Glede odnosov nikar toliko ne komplicirajte. Radi bi se zaščitili, v znanju je moč in zato se odpravite na pot ali počnite več stvari istočasno. Vsekakor vam bo uspelo, saj ste dovolj motivirani.

TEHTNICA

Poskusite ugotoviti, zakaj vam je nekaj oseba še vedno všeč. Imata podobna značaja, kar vas malce vznemirja. Vse se bo reševalo hitro, zato ste lahko povsem optimistični.

ŠKORPIJON

Pustite se presenetiti, saj je mogoče srečanje, po katerem se boste počutili povsem drugače. Očitno je, da bo dan v znamenju zanimivih dogodkov, posebno takrat, ko boste povsem sproščeni.

STRELEC

V najtežjih trenutkih boste najmočnejši. Vseeno se tudi vam lahko zgodi, da kakšno zadevo pozabite. Tokrat to ne bo bistveno vplivalo na končni izid situacije.

KOZOROG

Nekdo vam je izredno všeč in ni nikakršnih razlogov, da tega ne bi pokazali. Razpolagate z vsemi dobrimi argumenti in lahko napredujete, tudi z drznejšo potezo.

VODNAR

Zopet ste ljubosumni, čeprav boste poskusili na vsak način skriti čustvo, ki vam ogroža miren spanec. Pripravite se na nove delovne izzive in uporabite presežek energije.

RIBI

Odločite se glede povabila, saj se vam drugi ne morejo večno prilagajati. Poskrbeli boste tudi za svojo nežno plat in se z veseljem prepustili romantičnim dogajanjem.

prejšnji članek
Ljubezen po domače: Ireni gre na jetra
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Ireni gre na jetra
naslednji članek
Challe Salle zadel Jackpot!
Svet slavnih
Challe Salle zadel Jackpot!