GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Velika zmeda zaradi jagodne lune

17. 6. 2019; 01.00
Avtor: Horoskop
Horoskopi

Uvidi se obetajo. foto: ps

V teden boste stopili z vplivom Polne lune, imenovane jagodna luna, zato pričakujte zmedo, predvsem na poslovnem in finančnem področju, kjer boste dvomili vase in v svoje odločitve.

Težko se boste zbrali in osredotočili, zato svoj čas namenite raje prijetnim zadevam, ki vas bodo sprostile. Konec tedna prihaja ljubezenski dražljaj, saj se Sonce pomakne v znamenje raka. Energija, ki bo nežna in romantična, vas ne bo vodila v akcijo, ampak bolj v globoko in intenzivno razmišljanje, še posebej na ljubezenskem področju. Venera v dvojčkih pa bo priskočila na pomoč, ko vam bo primanjkovalo energije, da nekoga povabite na simpatičen zmenek. Največ sreče v tem tednu pričakujte biki, raki in škorpijoni, nekaj zmede pa se obeta rojenim v znamenju ovna, tehtnice in strelca.

OVEN

Ne skrivate, da vam misli prepogosto uhajajo drugam in si želite več osvajanja in spogledovanja s strani nasprotnega spola. Zato bo z vplivom Polne lune nekaj več ljubosumja in težkih besed. Odločno, a skrajno pozitivno boste konec tedna predstavili argumente v svojo korist in poželi odobravanje. Čeprav vam gre dobro, to še ne pomeni, da lahko partnerja zanemarjate. Potrudite se in bodite bolj dostopni.

BIK

Napetost, ki se bo v vas nabirala zaradi Polne lune boste uspešno sproščali pri delu in novih podvigih. Pogumno si boste poiskali nov izziv. Niste preveč navdušeni nad možnostjo, da odpotujete, saj vas čaka še gora opravkov. V ljubezni je najbolje, da ne kuhate zamer, saj bi to le otežilo vse skupaj. Čeprav ste velik individualist, težko delate pod pritiskom, sploh kadar izvira iz prijateljskega okolja.

DVOJČKA

Primanjkljaj počitka boste občutili v prvih dneh tedna na fizični ravni, malce boste utrujeni. Tako doma kot v družbi se boste sredi tedna lažje sporazumeli okoli zadev, ki so za vas ključnega pomena. Samski boste proti koncu tedna razpoloženi za flirt, čeprav vam resnejši ljubezenski odnos morda ne bo tako zelo dišal. Vezani boste uživali v partnerjevem objemu in romantičnih podvigih.

RAK

Polni boste v sredini tedna, ko bo vpliv Polne lune že za vami poguma in prepričanja, da vam lahko uspe v vsem, česar se dotaknete. Ljubezenske zvezde obetajo konec tedna vznemirjenja in strastne igre, posebno, če ste že nekaj časa samski ali ne preživite dovolj časa z ljubljeno osebo. Tokrat si boste izbirali družbo ljudi, ki vas bodo razumeli globlje, kot seže običajna komunikacija.

LEV

Zazdelo se vam bo, da imate nasprotnika, ki vam ne privošči sreče in vas ves čas vznemirja s svojimi pripombami. Dokazali boste svoje sposobnosti, prejeli boste tudi nekaj komplimentov. Vso svojo energijo boste preusmerili v raziskovanje tistega, kar bo v trenutku najbolj zanimivo. Trenutek ni pravi, da bi vsi lahko nastopili složno, zato se prilagodite, svojo pot lahko uberete malce kasneje. Več občutka sreče prihaja v partnerstvu.

DEVICA

Poslovno vzdušje si boste v prvih dneh tedna krojili po svoje, vendar uspešno. Veliko sreče in dobička vas čaka na poslovnem področju. Ne delajte prehitrih zaključkov, dobro premislite v kaj se spuščate. Dobro izkoristite pozitivno energijo, ki prihaja v soboto. Naučili se boste, da se s strpnostjo lažje in dlje pride kot z osornostjo, ne glede na to, koliko živcev porabite, da ste bolj mirni.

TEHTNICA

Pred vami je poslovno naporen teden, v katerem je izjemno pomembno, da se dokažete kot strpna oseba, ki je sposobna diplomatskih rešitev. Postopoma boste prevzeli stvari v svoje roke in pokazali potrebo po samostojnem delovanju. Konec tedna boste preživeli z nekom, ki ne zahteva preveč. Misli vam uhajajo daleč, k nekomu, ki vam je še vedno všeč.

ŠKORPIJON

Čeprav boste v prvih dneh tedna zaradi vpliva Polne lune porabili kar nekaj časa, da nekomu dopoveste, kaj si želite, bo vredno vsega truda. Uživajte kolikor se le da. Dovolili si boste, da vas bodo čustva dodatno spodbujala, vendar lahko v soboto ob nesporazumu hitro padete na trda tla. V svojih namenih boste uporni in prijatelji bodo podpirali vašo angažiranost.

STRELEC

Nekomu ne zaupate preveč, ker se že nekajkrat nista uskladila in vas je že razočaral. Enostavno ne moreta poiskati skupnega jezika, zato se raje umaknite. Priporočljivo je, da bi obiskali prijatelje in sprostili svoj notranji nemir. Pojdite na zabavo, ki vam bo povrnila samozavest. Vašo pozornost bo v veliki meri zavzemalo v mislih poslovno življenje in finančni podvigi.

KOZOROG

Zelo umirjeno se boste v prvih dneh tedna lotili novih projektov, zato boste tudi uspešni. Konec tedna se lahko brezskrbno posvetite sebi in preprosto uživate. Začutili boste, da imajo glavno besedo tisti, ki vam niso preveč podobni. Le pazite, da ne boste na račun poslovnosti preveč zanemarili svojega ljubezenskega življenja, ki bo v petek terjalo veliko vaše pozornosti.

VODNAR

Pustite prijateljem, da vas v prvih dneh tedna, ko boste napeti zaradi Polne lune razvedrijo. Zopet boste razsodili marsikatero situacijo. Veliko bo odvisno od vašega mnenja, ki bo tokrat zelo odločno in usmerjeno k rešitvam. Negujte svoje ljubezensko življenje in nikar ne bežite v samoto. Prav je, da želite globoko razmisliti, ampak čas ni najbolj primeren.

RIBI

Bodite to kar ste in se nikar ne trudite prevzeti vloge drugega, kar vam ne bi nič koristilo. S tem bi le nazadovali in si otežili svoje delovanje. Ker ne morete vsega kontrolirati, vas lahko proti koncu tedna zgrabi panika, vendar ne skrbite, saj se bodo stvari odvijale v vašo korist. Veliko lepega lahko črpate v soboto in nedeljo iz partnerskega odnosa.

prejšnji članek
Češnje zdravijo dušo, topijo kilograme
Moda&Lepota
Češnje zdravijo dušo, topijo kilograme
naslednji članek
Primož Forte drugič postal očka: spoznajte malega Voranca!
Svet slavnih
Primož Forte drugič postal očka: spoznajte malega Voranca!