Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Sprememb se ne boste ustrašili

30. 6. 2019; 08.45
Avtor: Horoskop
horoskop

Kaj vam napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Kakšen bo zadnji dan junija? Ste pripravljeni?

OVEN
Danes prihaja divja energija, ki vas bo na področju čustev povabila v svoj objem. Dovolite si tokrat čutiti v vseh razsežnostih in preprosto uživati v prijetnemu dnevu.

BIK
Imeli boste ogromno obveznosti. Na čustvenem področju boste nekoliko nesestavljeni in žalostni. Partnerju boste prepustili, da vas vodi v svoji zanimivi smeri.

DVOJČKA
Sprememb se ne boste ustrašili, še celo iskali jih boste in iz njih potegnili najboljše za vas. Le navezanost na družino in dom bo ostala nespremenjena in še naprej zelo pomembna.

RAK
Veliko boste razmišljali o svoji prihodnosti. Ker ste togi in nepopustljivi, boste vztrajali pri svojih načrtih. Kljub prostemu dnevu bodo v vaših mislih le finance.

LEV
Ker ste odkritosrčni in zaupljivi, vas čakajo na ljubezenskem področju lepe spremembe, ki bodo podarile vašemu odnosu nove, simpatične razsežnosti.

DEVICA


Prej, ko se odločite, da greste v akcijo, dobro razmislite in pretehtajte vse možnosti. Premišljenost, potrpežljivost in pogum boste močno potrebovali

TEHTNICA
Bodite previdni in ne reagirajte v določeni kočljivi situaciji prehitro. Lahko se vam zgodi, da se na hitro zaljubite, saj boste zelo romantično razpoloženi.

ŠKORPIJON
Bodite pozorni predvsem na kakovost in ne na količino. Ste strastna oseba, ki tiho in predano ljubi svojega parterja, hkrati pa ga tudi ljubosumno čuva in opazuje.

STRELEC
Osvajali boste na veliko. Hrepeneli boste po hvali in priznanju. Lahko se vam zgodi, da boste preveč zaverovani v svoj prav, zato se pripravite na posledice.

KOZOROG
V današnjem dnevu boste z lahkoto nekomu povedali kaj si mislite, nazaj se ne boste znali držati, zato lahko konec dneva pričakujete kakšen konflikt ali pa notranje napetosti.

VODNAR
Prijatelji vam bodo z veseljem pomagali z takšnimi in drugačnimi nasveti, vi pa raje poslušajte svoje srce in razum, da ne boste kasneje obžalovali.

RIBI


Ves dan boste uživali in smeh ter srečo trosili naokoli, toliko časa, dokler ne bo v vaši bližini nikogar s kislim obrazom. Večer bo prinesel romantičen zmenek.

prejšnji članek
Oboževalka ganila Omarja Naberja
Svet slavnih
Oboževalka ganila Omarja Naberja
naslednji članek
Jaka Hafner z Ano pričakuje punčko
Resničnostni šovi
Jaka Hafner z Ano pričakuje punčko