atomik harmonik Dobra karma

Špelca iz Atomik Harmonik – po neuspešnih ...

meghan markle_kate middleton Svet24.si

Oseba, ki je prizadela Kate Middleton, povezana z ...

jansa-pl Reporter.si

Kdo so obiskovalci kabineta predsednika vlade ...

virus, računalnik Svet24.si

Želijo vas pretentati, da delijo brezplačno ...

ILU20200504_X7R4531 Necenzurirano

Orbanov oligarh kupuje slovensko državno ...

100913614_238493430776529_4655361849502988722_n Odkrito.si

Jan Oblak - Psa poslal s taksijem iz Slovenije v ...

Rebeka Dremelj Njena.si

Takšna je bila Rebeka Dremelj pred več kot 30 ...

Horoskop: Sprememb se ne boste ustrašili
| Horoskop

Horoskop: Sprememb se ne boste ustrašili

Kaj vam napovedujejo zvezde?, Profimedia

Kakšen bo zadnji dan junija? Ste pripravljeni?

OVEN
Danes prihaja divja energija, ki vas bo na področju čustev povabila v svoj objem. Dovolite si tokrat čutiti v vseh razsežnostih in preprosto uživati v prijetnemu dnevu.

BIK
Imeli boste ogromno obveznosti. Na čustvenem področju boste nekoliko nesestavljeni in žalostni. Partnerju boste prepustili, da vas vodi v svoji zanimivi smeri.

DVOJČKA
Sprememb se ne boste ustrašili, še celo iskali jih boste in iz njih potegnili najboljše za vas. Le navezanost na družino in dom bo ostala nespremenjena in še naprej zelo pomembna.

RAK
Veliko boste razmišljali o svoji prihodnosti. Ker ste togi in nepopustljivi, boste vztrajali pri svojih načrtih. Kljub prostemu dnevu bodo v vaših mislih le finance.

LEV
Ker ste odkritosrčni in zaupljivi, vas čakajo na ljubezenskem področju lepe spremembe, ki bodo podarile vašemu odnosu nove, simpatične razsežnosti.

DEVICA
Prej, ko se odločite, da greste v akcijo, dobro razmislite in pretehtajte vse možnosti. Premišljenost, potrpežljivost in pogum boste močno potrebovali

TEHTNICA
Bodite previdni in ne reagirajte v določeni kočljivi situaciji prehitro. Lahko se vam zgodi, da se na hitro zaljubite, saj boste zelo romantično razpoloženi.

ŠKORPIJON
Bodite pozorni predvsem na kakovost in ne na količino. Ste strastna oseba, ki tiho in predano ljubi svojega parterja, hkrati pa ga tudi ljubosumno čuva in opazuje.

STRELEC
Osvajali boste na veliko. Hrepeneli boste po hvali in priznanju. Lahko se vam zgodi, da boste preveč zaverovani v svoj prav, zato se pripravite na posledice.

KOZOROG
V današnjem dnevu boste z lahkoto nekomu povedali kaj si mislite, nazaj se ne boste znali držati, zato lahko konec dneva pričakujete kakšen konflikt ali pa notranje napetosti.

VODNAR
Prijatelji vam bodo z veseljem pomagali z takšnimi in drugačnimi nasveti, vi pa raje poslušajte svoje srce in razum, da ne boste kasneje obžalovali.

RIBI
Ves dan boste uživali in smeh ter srečo trosili naokoli, toliko časa, dokler ne bo v vaši bližini nikogar s kislim obrazom. Večer bo prinesel romantičen zmenek.