Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Ne odlašajte s pomembno odločitvijo

1. 7. 2019; 06.15
Avtor: Horoskop
horoskop

Horoskop foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN
Vi ste zagotovo najbolj energičen pripadnik nebesni znamenj. Nič vam ni pretežko, še boljše pa se počutite, če lahko vi nadzorujete in ukazujete. Tudi danes boste uspešni in znašli se boste v središču pozornosti.

BIK
Danes boste razmišljali zgolj samo o delu in vaš borbenost na poslovnem področju bo narasla. Vse vam bo šlo lažje od rok, saj boste izjemno podjetni in iznajdljivi.

DVOJČKA
Ne odlašajte v današnjem dopoldnevu z nekim pomembnim odgovorom. Namesto da tuhtate in razmišljate, kako naprej, delujte hitro in učinkovito. Splačalo se vam bo.

RAK


Po eni strani boste morali že enkrat potegniti črto, nad nekom iz preteklosti, ki vas bremeni že veliko časa. Po drugi strani se bo pa pokazalo mnogo priložnosti za nekaj novega.

LEV
Nehajte tako hiteti in pretiravati. Razmislite malo, kakšen dan v domačem okrilju vam tudi ne bi škodil. Bi si vsaj enkrat pošteno spočili, ter bili potem še bolj uspešni.

DEVICA
Cel dan vas bosta spremljala smeh in dobra volja, ki ju boste prenašali tudi na prijatelje in sodelavce. Bodite previdni, da ne boste zvečer pretiravali in omagali.

TEHTNICA
Uspešno boste začeli s pomembno nalogo, vmes vas čaka nekoliko počitka, popoldne pa se boste s polno paro pognali naprej in se bliskovito usmerili k cilju.

ŠKORPIJON


Zakaj bi toliko razmišljali o problemih, če pa lahko počakate, da čas naredi svoje in vas obdari z umirjenostjo. Zadnje čase ste preveč napeti in razdražljivi.

STRELEC
Vaše počutje bo danes izjemno nihalo, pet minut se boste smejali, naslednjih pet pa razmišljali, kaj bi sami s sabo. Raje se sprostite in nikar ne začnite nečesa novega.

KOZOROG
Besede bodo najbolj tekle z ribami in škorpijoni. Rakci bodo za vas preveč resni in zapečkarski. Ognjena znamenja pa boste danes gledali iz svojega zornega kota.

VODNAR
Ponedeljek vam bo prinesel prijetne novice, ki vas bodo kar nekoliko presenetile in razveselile. Danes se boste z vsem lažje soočali, saj boste sami sebi dovolj.

RIBI


Finančno se boste dokaj stabilizirali in mogoče celo kaj prihranili. Nakupi vas ne bodo pretirano zanimali, raje se boste v popoldanskih urah posvetili čustvom in ljubezni.

prejšnji članek
Razkrivamo: Ozadje Jakove in Anine ljubezenske zgodbe
Svet slavnih
Razkrivamo: Ozadje Jakove in Anine ljubezenske zgodbe
naslednji članek
Si Branko želi spoznati sorodno dušo?
Resničnostni šovi
Si Branko želi spoznati sorodno dušo?