900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Oniks – Kristal, ki vam bo vrnil moč in priklical ljubezen

2. 7. 2019; 02.00
Avtor: K. S.
dreamstime_m_95913104

Oniks vam lahko pomaga pri meditaciji, saj umirja vaše misli in tako pomaga jasneje slišati sporočila Univerzuma. foto: Dreamstime

Ste se kdaj vprašali, kakšno bi lahko bilo vaše življenje, če bi le imeli tisti drobec dodatne moči, ki bi vam pomagal delati prave korake, sprejemati prave odločitve? Pri tem vam lahko pomaga črni kristal oniks.

Oniks s svojo mračno podobo razne kulture mami že tisočletja. Med tem ko so ga nekoč uporabljali za razne magične obrede, pokope in zaščitne obrede, je danes precej popularen kot del nakita, ki uporabniku daje moč, poveča samozavest in tudi prikliče ljubezen.

Znan je kot kristal moči in prizemljenosti, osebi pa nudi dodatno podporo v življenju. Precej popularen je pri meditacijah, saj umirja misli in s tem pomaga pri povezovanju z Univerzumom, radi pa se nanj obračajo tudi prerokovalci.

oniks foto: Dreamstime

A kako lahko uporabite tudi vi?

  1. Popotovanja

Če se želite na vašem potovanju počutiti bolj varne, si ga vsekakor umislite kot amulet. Pomagal bo pri zbranosti in samozavesti, dal pa vam bo tudi dodatno zaščito pred tatvinami in drugimi nevšečnostmi.

  1. Delovno mesto

Ste večkrat tarča napadov vaših sodelavcev ali nadrejenih? Postavite si ga na mizo in pomagal vam bo sfiltrirati napade iz okolice. Odvzel bo moč manipulatorjem in napadalcem, vam pa povečal zaupanje vase. Redno ga čistite, da ne izgubi na moči.

Na drugi stani vam bo pomagal pri delu ostati skoncentrirani in tako bolj učinkoviti. Odpravljal bo stres in pisarno naredil energijsko močnejšo.

  1. Dom

Če želite svoj dom dodatno zaščitit pred tatvinami, lahko oniks položite okoli vaše hiše ali po stanovanju. Pomagal vam bo tudi pri soočanju s strahom pred temo in nočnimi morami. Postavite ga v tem primeru na nočno omarico.

  1. Boj z boleznimi

Med tem ko sam od sebe ne bo pozdravil bolezni, s katerimi se borite, bo vašemu telesu vlil moč, ki je potrebna za samo borbo. Izboljšal bo imunski sistem, povečal količino energije, pozitivno pa vplival tudi na vašo psiho.

  1. Izboljšanje odnosov in priklic ljubezni

Predvsem je priporočljiv za ljudi, ki so večkrat v podrejenem položaju in tako ne najdejo svojega glasu ali za tiste, ki že dalj časa iščejo pravo ljubezen, a je ne morejo najti. Pomagal bo namreč pri predelovanju lastnih blokad, prav tako pa dal zagon za pristopanje in gradnjo lepih zvez ter moč, da se v pravem času postavijo zase.

Pri tem vam lahko pomaga zapestnica strasti, ki jo lahko naročite tukaj (klik!) ali na brezplačni telefonski številki 080 61 16. V tej čudoviti zapestnici se prepletata energiji kristalov rožnatega kremena in oniksa. Rožnati kremen že iz davnine velja za kamen ljubezni in spodbuja strast, oniks pa ima moč, da zapelje in privlači nasprotni spol. Pravo čarovnijo rodijo posrebreni amuleti: ljubeči srci sorodnih duš in Kupid, ki s svojo puščico zaneti ogenj ljubezni.

Zapestnica strasti foto: PS

  1. Meditacija

Če imate težave z umirjanjem misli, potem vam bo oniks vsekakor lahko pomagal. Zanj je namreč značilno, da umirja um, preobrača slabe misli v pozitivne in hkrati pomaga pri povezovanju z višjimi energijami in nami samimi. Širi pogled in tako uporabniku pomaga najti rešitve za nastale težave.

prejšnji članek
Raziskava: Kajenje lahko vodi v slepoto
Zdravje
Raziskava: Kajenje lahko vodi v slepoto
naslednji članek
Spektakularen uvod v priljubljeni ljubljanski festival
Svet slavnih
Spektakularen uvod v priljubljeni ljubljanski festival
#obraziavenija
obraziavenija