Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Kdo vam kali notranji mir?

2. 7. 2019; 06.15
Avtor: Horoskop
horoskop

Planeti vplivajo tako in drugače. foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Danes se boste zelo težko zadržali, da ne bi nekomu, ki vam gre na živce že kar nekaj časa povedali, kar mu gre in se o vsem skupaj iskreno pogovorili.

BIK

Nekdo vam ne more dokazati, da nimate prav. Še preveč se izpostavljate, posebno v delovnem krogu. Enkrat ste imeli srečo, kar ne pomeni, da se bo ponavljalo v nedogled.

DVOJČKA

Obeta se vam uspeh pri športu, tudi glede potovanja boste najglasnejši. V dobri kondiciji boste, to vam omogoča, da se ukvarjate z dvema dejavnostma hkrati, z enakim uspehom.

RAK

V ljubezni vas spremlja nadležen občutek, da ste zamudili nekaj pomembnega. Po telefonskem pogovoru boste še bolj zmedeni. Vsaj začnite z delovno nalogo, da vas pozneje ne bi pekla vest.

LEV

Lahko ste mirni, imate podporo. Okoli vas je veliko ljudi, ki vas imajo radi. Premišljujete o delu, o nečem, kar vas čaka od jutri. Spremenite taktiko, posebno s starejšo osebo.

DEVICA

Z nekom se nikakor ne moreta sporazumeti, najti stičnih točk. Razlog je banalen, toda nihče noče popustiti. Pazite pri delu, posebno glede denarja in pri pomembnih dogovorih.

TEHTNICA

Nehajte se smiliti sami sebi, ker bo s tem vaše počutje še slabše. Nadenite si nasmešek na usta in si privoščite obilico svežega zraka.

ŠKORPIJON

Nekaj vam ne da miru. Morda je to občutek, da lahko še enkrat poskusite pri osebi, ki vas še vedno zanima. Poskrbite za zdravje, v ljubezni pa bo vsekakor pestro

STRELEC

Že dopoldne se osredotočite na obveznosti, posebno tiste, povezane s študijem. Nekdo bo morda zavrnil druženje z vami ali pa bo zahteval več. Vsaj v ljubezni ste lahko končno mirni.

KOZOROG

Dobre novice iz tujine spreminjajo vaše načrte. Še zadovoljni boste, kjer se je zgodil preobrat, ki vas lahko umiri. Doma boste zgladili spor med različnimi generacijami.

VODNAR

Ni prevelikih razlogov za to, da bi se prenehali boriti v ljubezni. Lahko še najdeta skupni jezik, pa tudi strasti bodo prav kmalu spregovorile! Razumel vas bo nekdo, ki je enako čustven, kot ste vi.

RIBI

Dobili boste več, kot ste pričakovali. Vseeno počakajte z odločitvijo. Ne bo dobro, če se odločate na podlagi enega samega dogodka. Vsekakor izkažite svojo hvaležnost.

prejšnji članek
Tako čedno najstnico ima Marko iz Ljubezni po domače
Svet slavnih
Tako čedno najstnico ima Marko iz Ljubezni po domače
naslednji članek
Letošnje poletje se bomo hladili in zabavali ob ritmih Gin Tonica
Svet slavnih
Letošnje poletje se bomo hladili in zabavali ob ritmih Gin Tonica