favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Ne čakajte na neizogibno, ukrepajte!

8. 7. 2019; 06.15
Avtor: Horoskop
horoskop, znamenja, astrologija

Kakšen dan je pred vami? foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Premislite o tem, kakšne naj bi bile posledice pomembne odločitve. Izšli boste kot zmagovalec, a pazite, da ne boste predrago plačali. Dan bo ugoden za trgovske posle in pogajanja. Uporabite šesti čut.

BIK

Preden naredite večji korak, dobro razmislite, če se vam splača. Včasih je boljše kakšno mnenje obdržati zase. Zazrite se v boljšo prihodnost.

DVOJČKA

Nečesa se boste spomnili nekoliko prepozno, a nič hudega se ne bo zgodilo. Ste nekoliko prepočasni, čeprav bo zaenkrat vse skupaj minilo brez posledic.

RAK

Radi bi se posvetili v glavnem denarnim zadevam. Morda je težava v tem, da imate vmes še nekaj nerešenih domačih vprašanj. Nadaljujte popoldne, ko boste imeli več energije.

LEV

Danes boste kralji v pravem pomenu besede. Vse se vam bo odvijalo brez zapletov in samo vprašanje časa je še, kdaj boste začeli prejemati prijetne komplimente.

DEVICA

Ponovno sumite nekoga, ki vam je v resnici vdan. Spremenite svoje obnašanje, ker se bo drugače le oddaljili od vas. Nekaj vprašanj bo zaenkrat ostalo brez odgovorov.

TEHTNICA

Še vedno niste povsem samozavestni, nekaj vas moti in zato nenehno spreminjate svoje počutje in odločitve. Pričakujete preveč od osebe, ki jo nenehno vznemirjate.

ŠKORPIJON

Nič vam še ni jasno, a upate v uspeh. Vseeno se oborožite s strpnostjo. Družite se z ljudmi, ki bodo spontano prebudili vaš optimizem, ki je le trenutno zaspal!

STRELEC

Nekaj se bo razpletalo, a ne tako po vrsti in po scenariju, ki ga imate v glavi. Vmes bo namreč še nekaj nesporazumov z rakom ali starejšo osebo. Priznajte si, da sta si preveč različna.

KOZOROG

Pričakujete, da vam nekaj razložijo. Ne čakajte na neizogibno, temveč ukrepajte. Sami poiščite odgovor, čeprav boste stežka priznali, kje ste se zmotili.

VODNAR

Imate še preveč dela, a ne morete mimo še ene stvari, ki jo želite opraviti sami, brez posrednikov. Morda vas skrbi, kako se bodo odzvali drugi, a prav kmalu se bo rešilo.

RIBI

Žrtvovati morate del svoje dragocene svobode. Nič ni izgubljeno, le pazite, kako boste povedali resnico dragi osebi. Med vama je še nekaj napetosti, ki jo lahko rešita.

prejšnji članek
Darja Tomažin spet zaljubljena
Svet slavnih
Darja Tomažin spet zaljubljena
naslednji članek
S polno paro po Evropi
Svet slavnih
S polno paro po Evropi