Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Nekdo vas izredno privlači

15. 7. 2019; 06.15
Avtor: Horoskop
horoskop3

Horoskop foto: Pixabay

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Morali boste odšteti nekaj več, zato se pravočasno pripravite. Morda bo treba premisliti tudi o nečem, kar vam sicer ni preveč všeč. Vsaka naložba pa je del razmišljanja o prihodnosti.

BIK

Danes se lahko odpravite na pot. To bo sijajen dan za vse pogovore, ki ste jih dolgo odlašali. Odločate se za ljubezen in zanjo ste se pripravljeni boriti z vsemi močmi.

DVOJČKA

Še enkrat se lahko vprašate, ali ste naredili pravo potezo, posebno glede delovnega vprašanja. Nečesa ne razumete, k sreči imate še nekaj možnosti, preden se odločite.

RAK

Sprememba okoliščin na delu vpliva tudi na vaše počutje. Kaj takega ste pravzaprav pričakovali, morda le nekoliko z zamikom. Vseeno še vedno vzbujate vtis, kot da ne bi opazili, kaj se pravzaprav dogaja.

LEV

Nekdo vas izredno privlači, a nimate dovolj poguma, da bi storili kaj konkretnega. Morda je najboljša rešitev, da ga enostavno pustite govoriti! Tudi glede službe boste v dvomih.

DEVICA

Ne preskočite ničesar, posebno glede službe in denarja. Imeli boste občutek, da je nekdo pozabil na vas, a to vendarle ni tako. Možno je sicer, da se boste medtem že obrnili na drugo stran.

TEHTNICA

Nekdo je veliko bolj zagret, kot želi pokazati. Smehljali se boste in nazadnje prevzeli pobudo. To je zaenkrat edini način, da se stvari premaknejo z mrtve točke. Ne boste zgrešili.

ŠKORPIJON

Danes bodo vaši interesi na zadnjem mestu, a kaj, ko se spet niste najbolje organizirali. Premislite, preden boste odprli denarnico. S svojimi prihranki niste preveč preudarni.

STRELEC

Nekomu boste kratko in jedrnato povedali svoje, vendar potem se boste spraševali, ali ste morda storili napako? Posebno pazite v ljubezni, lahko pridejo na dan težke stvari.

KOZOROG

Popoldne se čim hitreje odločite za pot. Težavno je morda le to, da navdušenje pri vas po navadi ne traja dolgo. Zato vsekakor pripravite še kakšen rezervni načrt, če bi vam spodletelo.

VODNAR

Spet ste v dobri fizični kondiciji, lahko pričakujete še ključne novice glede poslov ali denarja. Bodite čim bolj odločni, to bo edini način, da se vse reši hitro in neboleče.

RIBI

Tokrat ne boste dovolili, da bi vam spodletelo zaradi zamud in malenkosti. Spet boste preizkusili svoje moči v neki novi poslovni dejavnosti in dobro vam bo šlo. Tudi pri hobiju ste lahko uspešni.

prejšnji članek
Darja Tomažin tudi v novi sezoni šova Ljubezen po domače?!
Resničnostni šovi
Darja Tomažin tudi v novi sezoni šova Ljubezen po domače?!
naslednji članek
Čemu moški med seksom posvečajo pozornost?
Odnosi
Čemu moški med seksom posvečajo pozornost?