Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Odvrgli boste stare vzorce in dvome

22. 7. 2019; 01.00
Avtor: Horoskop
Horoskopi

Uvidi se obetajo. foto: ps

V tem tednu se bo Sonce začelo gibati v znamenju leva, kar vam prinaša več volje, poguma in moči.

Odvrgli boste stare vzorce in dvome, ter se z lahkoto izognili vsem nakopičenim strahovom. Polni entuziazma se boste znali odlično rokovati z delom in osebnimi zadevami, saj boste globoko prepričani v svoj prav. Ker se bo po znamenju leva v tem tednu sprehajal tudi Mars, vam volje in pozitivne energije ne bo manjkalo. Druga polovica tedna bo zaradi zadnjega krajca namenjena predvsem zaključevanju in vpogledu v prihodnost. Ljubezenske zgodbe se bodo zaradi nežne Venere v znamenju raka odvijale počasi, vendar intenzivno. Največ sreče se v tem tednu obeta bikom, devicam in tehtnicam, nekaj smole pa lahko pričakujete ovni, dvojčki in strelci.

lev foto: Dreamstime

OVEN
Končno se boste premaknili iz mrtve točke, dogajati se vam bodo začele lepe stvari in končno boste začeli zahtevati, da vas določeni ljudje spoštujejo. V večerih bo čutiti pridih romantike, ki bo trajal in trajal. V odnosu s partnerjem se bodo dogajale zanimive stvari, ki vam bodo povrnile zaupanje v vajin odnos. Nakazuje se vpletanje tretje osebe, ki pa med vama ne bo povzročilo večjih težav, če se bosta znala pravi čas pogovoriti.

BIK
Vaše življenje bo obarvano s čustvenimi presenečenji. Globoko v sebi boste spoznali pojem ljubezen in se veselili vsakega dne, ter presenečenj, ki vam jih prinaša to obdobje. Romantična doživetja in prijetnosti bodo šle skupaj, pričarali si boste romantično vzdušje. Na delovnem mestu vas čaka manjše zatišje, ki vam bo odgovarjalo.

DVOJČKA


Doma se bodo stvari zapletle in hitro začele dobivati dimenzije, ki si jih ne želite. Preden vam stvari uidejo iz rok, si vzemite čas za pogovor in dajte drug drugemu dihati. Kar ne gre takoj, bo šlo morda kasneje. Pomembno bo, da boste svojim čustvom in občutkom pustili, da bodo prišli na plan. Jasni bodite tudi pri izražanju, predvsem v partnerskem odnosu.

RAK
Čas, ki je pred vami, vam prinaša razčiščevanja. Čeprav ste večinoma z mislimi zazrti v prihodnost, vas življenje sili, da se soočate tudi s preteklostjo. Zapletli se boste v situacije, zaradi katerih boste iz svojih globin obudili spomine, ki vam ne bodo najbolj všeč. Poskusite se počasi usmeriti le v sedanjost in prihodnost. Čeprav bodo mnogi trdno poprijeli za delo boste vi imeli možnost krajšega oddiha.

LEV
Pred seboj boste videli samo ravno pot in na njej številne ovire, ki vam bodo nagnale strah v kosti. Lažje in lepše vam bo, če se boste sprehodili po ovinkih. Napetost se odraža pri vsem, tudi v družinskih odnosih. Upate, da se bodo stvari obrnile vam v korist. Vseeno je mogoče, da vas bo nekdo pustil na cedilu. Na čustvenem področju boste nekoliko zamišljeni, vašo komunikacijo bo zmedel tudi Merkur.

DEVICA


Odpočili si boste od napornega tedna in se v nove dogodivščine podali s svežimi energijami. Povedali boste vse, kar vam leži na srcu. Velika večina vas bo obremenjena s preteklostjo ali pa boste razmišljali o nekom, ki vam je bil včasih pomemben na čustvenem področju. Imeli boste priložnost doživeti prijetno srečanje, ki vas bo sprostilo.

TEHTNICA
Vaša iskrenost bo tokrat igrala veliko vlogo. Nihče se vam ne bo mogel zlagati in z nikomer ne boste mogli vleči stvari na dolgo in široko. Tokrat boste zelo neposredni. Konec tedna boste vendarle ugotovili, da zanimivo novo poznanstvo, ne bo kar samo potrkalo na vaša vrata. Izkoristite priložnosti za družabno življenje, morda spoznate privlačno osebo. Prijatelji vam bodo v oporo.

ŠKORPIJON
Boljše se boste počutili, ker se boste končno sprostili in odmislili težave in blokade iz preteklosti. Zaželeli si boste brezdelja in dobre družbe simpatične osebe, kjer se boste lahko popolnoma sprostili. Zamikalo vas bo tudi nakupovanje, saj boste želeli poudariti svojo lepoto, še posebej to velja za pripadnice ženskega spola. Čustvene odnose boste želeli urediti tako, da bo obema prav.

STRELEC


Proti koncu tedna se vam obeta manjši kaos, ki vas bo presenetil v negativnem smislu. V nek prepir, ki ga boste zanetili, se bo vmešala še tretja oseba, kar vas bo upravičeno še dodatno razjezilo. Menili boste, da nima pristojnosti za vmešavanje v vaše življenje in res je tako. Še enkrat se boste lahko prepričali, kako dobro je med seboj združevati osebni šarm in odločno razmišljanje.

KOZOROG
Vse kar se je dogajalo v preteklem obdobju se bo počasi začelo umikati vstran. Sedaj boste svoje čustveno življenje videli v drugi luči. Napake bodo izgledale drugače in na njih se boste lahko učili. Postavili si boste določene smernice, ter se usmerili v reševanje težavic na področju čustev. Pomembna vam bo tudi osebna rast, na kateri boste intenzivno delali. Samskim bo najbolj naklonjen konec tedna.

VODNAR
Proti koncu tedna se boste predali lagodnemu tempu vsakdanjih obveznosti. Tudi če vas bo priganjalo delo, se ne boste preveč obremenjevali. Zato boste čutili v sebi umirjenost in ubranost. Izžarevali boste prijetno toplino in senzibilnost. V začetku tedna se boste odločili nekaj, kar bi morali že davno storiti. Morda se odločite tudi za razčiščevanje čustvenih odnosov.

RIBI


Utrujenost bo prisotna bolj na psihičnem področju, saj ste že nasičeni od določenih situacij, ki se nikamor ne premaknejo. Več pozornosti boste namenili skrbi za telo, usmerili se boste k vitkosti, ki vam tokrat ne bo povzročala bremena. Na ljubezenskem področju boste pometli s slabo voljo in se usmerili v bolj sproščen odnos ter več komunikacije. Bodite pozorni na prve znake, ki jih daje neka oseba.

prejšnji članek
Londonski teden mode orje ledino
Moda&Lepota
Londonski teden mode orje ledino
naslednji članek
Hči Isaaca Palme je to naredila prvič
Svet slavnih
Hči Isaaca Palme je to naredila prvič