favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Previdno izbirajte besede

29. 7. 2019; 06.15
Avtor: Horoskop
horoskop

Horoskop foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN
Skopi boste z izražanjem čustev, nesrečna ljubezen vas zavira, čeprav si ne priznate. Čim prej zavihajte rokave glede vseh opravkov. Pazite z denarjem, privarčujte pri nepotrebnih rečeh!

BIK
Ob začetku dneva bo več srčnih novosti in več priložnosti za sijajna druženja. Vaša skrita želja, ki hrepeni po uresničitvi bo nekaj, kar ne terja preveč stroškov.

DVOJČKA
Zaradi vpliva planetov bo partner včasih preveč pokroviteljski. Ne jezite se nanj, ker ne bo mislil nič slabega. Hotel vam bo le prijazno pomagati. Pri tem bo malo neroden, vendar vas ne bo želel podcenjevati.

RAK


Previdno izbirajte besede, ne izogibajte se dobrih predlogov. Mnoge stvari se gibljejo v pravo smer. Ostane vam le, da pospešite. Ne bo vam pretežko, ostali bodo le prikimavali.

LEV
Partnerju boste privoščili vse najboljše. Nič hudega, če boste v prihodnjih dneh več dajali kot dobili, saj vas bo tudi to osrečilo. Ko boste vi kaj potrebovali, pa bosta kaj hitro zamenjala vlogi. Ravnovesje bo takšno kot mora biti.

DEVICA
Sledite svojemu občutku, tudi med znanci. Najbolje se počutite z ljudmi, ki so se pripravljeni pogajati o skupnem dobičku. Pomembno bo, da ne zapravljate preveč časa.

TEHTNICA
Težko obdobje, ko sta s partnerjem za vsak korak naprej naredila dva nazaj, se je nepreklicno končalo. Zdaj bosta lahko le še napredovala, vajina ljubezen pa se bo neovirano razcvetela.

ŠKORPIJON


Nekaj vas preveč spominja na preteklost in zato boste previdni. Zaupajte bližnjim, pazite glede stroškov, preverite, kaj ste se dogovorili v službi.

STRELEC
Venera vpliva na vas, zato bodo v ljubezenskem življenju pomembno vlogo igrali prijatelji. Morda boste potrebovali njihov nasvet. Veliko se boste pogovarjali z njimi in morda vam bodo celo pomagali razumeti ž.

KOZOROG
Res je, da dnevi niso najlepši, vendar še ni čas, da bi vrgli puško v koruzo. Posebno v ljubezenskih odnosih. Vsekakor je dobro, da ste trenutno malo bolj izbirčni.

VODNAR
Pohitite, čeprav vas bo vsak pogled na urnik pravzaprav nekoliko prestrašil. Podajte se v akcijo! Ni razlogov, da bi pri sedanjem partnerju iskali napake, ki so značilne za bivšega.

RIBI


Pazite, kako se boste dogovorili s sorodnikom. Priznati si morate, da niste dovolj potrpežljivi. To se vam po navadi dogaja takrat, ko ste že utrujeni in nimate dovolj časa zase in počitek.

prejšnji članek
Ljubezen na vasi: Željko noro zaljubljen!
Resničnostni šovi
Ljubezen na vasi: Željko noro zaljubljen!
naslednji članek
Večni glas Miške Mini za vedno ugasnil
Svet slavnih
Večni glas Miške Mini za vedno ugasnil
#obraziavenija
obraziavenija