magdalena jankovec Dobra karma

'Moj namen je spreminjanje zavesti ljudi na tem ...

Meghan Markle, Archie Svet24.si

Meghan se pritožuje, da je Archie preslaven

suncic_pl_01.11.14 Reporter.si

Maja Sunčič: Naši levici se je dokončno ...

hrvaška, maske, dubrovnik,turizem, Svet24.si

Med turisti na Hrvaškem okužb ni, vlada uvaja ...

avdo-avdić Necenzurirano

Hrvaški obveščevalci delajo z Janševimi ljudmi...

jelena karleuša Odkrito.si

Znan IQ Jelene Karleuše

marijana-batinić Njena.si

Skrušena Marijana Batinić: 'pretresena sem'

Dnevni horoskop: Poslušajte razum in se srce
| Horoskop

Dnevni horoskop: Poslušajte razum in se srce

Fotografija je simbolična, Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Končno se boste spomnili, da imate tudi svoje ljubezensko življenje, ki vas že zelo nestrpno čaka. Dobro veste, da je jamranje okolici del vašega nastopa, da pa vam pravzaprav ničesar ne primanjkuje.

BIK

Paziti boste morali na izrečene besede. Menili boste namreč, da so vaše besede in razmišljanja prava resnica, kar pa ne bo všeč ljudem okoli vas, saj je to žaljivo za njih.

DVOJČKA

Dogajalo se bo, da vas bodo privlačili prav tisti, ki vam značajsko nikakor ne ustrezajo, vi pa boste vseeno nadaljevali v upanju, da se bo kaj spremenilo. Ne bodite preveč vztrajni.

RAK

V ljubezni se boste izogibali dokončnim odgovorom. Namenoma boste nejasni, zato bo moral partner pogosto ugibati, kaj ste v resnici mislili. Tako vam ne bo treba prevzeti odgovornosti.

LEV

Kljub zaposlenosti bo ljubezen v današnjem dnevu visoko na lestvici vaših zanimanj, vendar zaradi prenapetosti ne boste uspeli tako uživati, kot si želite po tihem.

DEVICA

Ne morete se osredotočiti na to, kar vam dopoveduje sorodnik ali partner. Preveč je vsega naenkrat in ne gre po pričakovanjih. Previdno, tudi zato, ker boste po vsemu sodeč, kmalu potrebovali pomoč.

TEHTNICA

Trdnost in finance vam nakazujejo pozitivno situacijo. V drugi polovici dneva boste imeli vezani nekaj težav, saj nikakor ne boste razumeli partnerjevih stališč.

ŠKORPIJON

Okrog poznega popoldneva se potrudite, da bi nekaj spravili v pogon, energija namreč ustvarja nekaj nesporazumov. Morda boste morali samo počakati, da se stvari razjasnijo.

STRELEC

Ne obžalujte odnosa z osebo, ki se je trenutno oddaljila. Za zdaj nista sposobni skupnega jezika. Premislite o določenih zadevah, ki bi jih najraje pozabili.

KOZOROG

V današnjem dnevu poslušajte tako razum kot srce. Pazite, da se ne boste zanašali samo na prvo. Popoldne bo več smeha in dobre komunikacije z nasprotnim spolom.

VODNAR

Simpatije se bodo razvile na poslovnem področju, kar pa lahko usodno vpliva na vaše srce. Prepričajte se ali se vam splača tvegati, zaradi prijetnih uric.

RIBI

Spogledovanje se lahko spreobrne v nekaj izredno zanimivega. Vseeno se boste hitro umirili, tudi zato, ker bi radi znova premislili. Nočete se zaletavati. Pri denarju vas spremlja sreča.