dreamstime_m_129532071 Odkrito.si

5 barvnih kombinacij, na katere niste pomislili

Nikolaj »Kolja« Barkhatov Svet24.si

VIDEO in FOTO: Triletnega Koljo iskalo več kot ...

plesen Svet24.si

To se zgodi, če živiš v toksičnem okolju!

mladen grgic Svet24.si

Nepričakovano odstranjen s kopališča v ...

sveča, dan žalovanja, magnitogorsk, eksplozija plina Svet24.si

Uroša po devetih mesecih našli pod Kredarico

Cameron Boyce Najstnica.si

Cameron Boyce je pred smrtjo posnel ta video

Nuša in Frenk Derenda Njena.si

Mož Nuše Derenda opazno shujšal

Dnevni horoskop: Samskim se obeta nekaj novega
| Horoskop

Dnevni horoskop: Samskim se obeta nekaj novega

Kaj napovedujejo zvezde?, Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN
Dogaja se vam preveč stvari hkrati, zato boste nekoliko nepotrpežljivi, zlasti zjutraj. Nekaj klicev ali srečanj vas bo utrudilo, vendar se bo izkazalo, da so bili neizogibni.

BIK
V tem obdobju vašemu življenjskemu poslanstvu in osebni rasti pomagajo izobraževanje in branje. Na teh mestih lahko srečate sorodno dušo.

DVOJČKA
Danes bo vaše počutje izredno spremenljivo in se hitro premikate z ene stvari na drugo. V ljubezni ne čakajte predolgo, temveč čim prej poiščite nekoga, ki vam je še naklonjen.

RAK
Dan, ki bo namenjen predvsem razmišljanju o temu, kako bi si lahko vzeli več prostega časa in odvihrali v mesto vam bo preprosto všeč, saj se bo vse vrtelo v pravi smeri.

LEV
Znova boste skušali prikriti svoja čustva do partnerja, a ogenj v očeh vas bo izdal. Preprosto se spustite v pogovor in lažje vam bo, še posebej tistim, ki ste vezani.

DEVICA
Na vprašanja odgovarjajte konkretno in odločno, ker samo tako boste dosegli uspehe. Poskrbite za dobro počutje in pojdite v večernih urah med prijatelje.TEHTNICA
Premislite, kaj bi radi počeli. Imate neverjetno možnost, da vse skupaj premaknete tako, kot vam ustreza. Ob vas bo k sreči nekdo ki premore veliko optimizma.

ŠKORPIJON
Samskim se v današnjem dnevu obeta nekaj novega. Želite si več zanimivih dogodkov, zato boste morali sprejeti tudi nove pogoje. Zanimiva bo sredina dneva. Odnosi z najbližjimi bodo napeti.

STRELEC
Dosegli boste skoraj vse, kar boste želeli, ostalo pa bo vprašanje, ali boste sploh zadovoljni. V neki stvari se boste morali odločiti precej na hitro.

KOZOROG
Borite se z svojim vzkipljivim značajem, v vas je ogromno tleče jeze, občutek hude bolečine. Spustite ljubezen k sebi, kajti to vas lahko reši morečih, bolečih odnosov na vseh področjih.

VODNAR
Vse se razpleta na pravi način, čeprav zelo počasi. Tudi v ljubezni in v prijateljstvu lahko pričakujete presenečenja, posebno po sporočilu, ki bo pomenilo prelomnico v vajinem odnosu.

RIBI
Zanesite se predvsem na lastne sposobnosti in videli boste, da se bodo zadeve hitro zavrtele v vaš prid. Sprva boste kar nekako neodločni, nato se boste prebudili.