Neca Falk Dobra karma

70 let najbolj znane slovenske rdečelaske

Meghan Markle, Archie Svet24.si

Meghan se pritožuje, da je Archie preslaven

suncic_pl_01.11.14 Reporter.si

Maja Sunčič: Naši levici se je dokončno ...

srečanje janša plenkovič Svet24.si

Po srečanju vrhov Slovenije in Hrvaške: na ...

avdo-avdić Necenzurirano

Hrvaški obveščevalci delajo z Janševimi ljudmi...

jelena karleuša Odkrito.si

Znan IQ Jelene Karleuše

marijana-batinić Njena.si

Skrušena Marijana Batinić: 'pretresena sem'

Dnevni horoskop: Nekdo vas še vedno obremenjuje
| Horoskop

Dnevni horoskop: Nekdo vas še vedno obremenjuje

Kaj napovedujejo zvezde?, Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Odločili se boste v hipu in tudi dogajanje bo pestro, še zlasti z osebami nasprotnega spola. Izidi pomembnega sestanka niso več pod vprašajem, saj ste sigurni vase.

BIK

Nekdo vas še vedno obremenjuje in preprosto ne najdete pravega načina, da bi se sprostili. Veliko stvari se bo izboljšalo, ko boste nekoliko bolj spočiti in razigrani.

DVOJČKA

Razpeti boste med dvema zadevama. Odločitev ne bo lahko, toda bo pravilna. Sprostili vas bodo prijetni pogovori in izmenjava mnenj. Iskali bližnjic na delovnem mestu bo vaša strast.

RAK

V današnjem dnevu boste prevetrili možgane in se osvobodili negativnih energij. Zvečer se vam obetajo manjši prepiri v partnerstvu, ki pa se bodo izkazali za koristne.

LEV

Bodite bolj organizirani, tako se ne boste razburjali okoli stvari, ki bi jih lahko hitro rešili. Vaše srce ni ravnodušno do nekoga, ki se morda ne odziva tako, kot si želite.

DEVICA

Danes se držite strogega načrta, če ne želite dneva zaključiti slabo. Zadali ste si nek urnik, a že zgodaj zjutraj boste začeli popuščati. Vedite, da vam to ne bo koristilo, saj je urnik dobro sestavljen.

TEHTNICA

Kreativnost boste črpali iz vseh možnih virov. Niste si čisto na jasnem, če imate ob sebi pravo osebo. Mešani občutki vas bodo zapustili. Prehajate v bolj zadovoljno pozicijo.

ŠKORPIJON

Ostajajte odprti na priložnosti in ji pogumno odprite vrata svojega življenja. Tako poslovno kot zasebno, saj se vam bo pojavilo nekaj zanimivih situacij, ki vas bodo razveselile.

STRELEC

Današnji dan vam prinaša obilo dobre volje, kljub temu da vas delovne obveznosti ne bodo pustile na miru. Izrazili boste svojo kreativnost in dosegli čudovite rezultate.

KOZOROG

Ljubezen prihaja v naročje in tudi družinski kozorogi boste dobro razpoloženi. Česa takega niste pričakovali, gre za stvar, po kateri ste nekoč hrepeneli. Stvari se očitno slej ko prej postavijo na svoje.

VODNAR

Na področju čustev boste danes nekoliko zadržani. Več sreče boste imeli na področju posla oziroma službe, kjer se vam lahko ponudi tudi možnost dodatnega dela.

RIBI

Notranja moč se bo okrepila. Pridobili boste tudi zaupanje in tako poiskali ugoden veter za spremembe. Tok le teh bo počasen in temeljit. Družabne dejavnosti in pogovori bodo v osredju.