uvodna Dobra karma

Danijel Šmid - Danny žrtev spletk zaradi slave. ...

luka mesec manca renko Svet24.si

Vplivni in zaljubljeni: pari med slovenskimi ...

POR1703033Z-zzswe5174 Reporter.si

Poslanec SAB: Novinarji so spravili ven, da bom ...

zmago jelinčič Svet24.si

Zmago Jelinčič: "Janša je trojanski konj levih ...

Screenshot 2020-02-14 at 23.58.23 Necenzurirano

"Koliko iranskega denarja si dobil, gnida ...

Princ Harry Njena.si

Šok: Ubilo se je nekdanje dekle princa Harryja

anezi Njena.si

Anezi v šovu s skrivnim načrtom?

Dnevni horoskop: Ne sedite križem rok
| Horoskop

Dnevni horoskop: Ne sedite križem rok

Kaj napovedujejo zvezde?, Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Nujno potrebujete spremembo, saj ste naveličani vedno enih in istih ljudi ter stvari. Pomagal bi vam že prijeten nasmešek simpatične osebe nasprotnega spola.

BIK

Bodite pozorni na nekaj, kar so vam zaupali pred kratkim. Takrat besedam niste pripisali velikega pomena in to je napaka. Znova preverite vse pomembne podatke.

DVOJČKA

Ne bodite starokopitni, predvsem pa se slepo ne držite načel in vzorcev, ki vam le še škodujejo. Življenje vam ponuja novosti, sprejmite jih. Nasmehnite se sodelavcu ali prijatelju.

RAK

Na dan boste poklicali moč in intuicijo. Pridnost, vestnost in marljivost se bo pričakovala na delovnem mestu. Popazite le, da si ne boste zadali preveč nalog in da jim boste kos.

LEV

Povečana delavnost in odgovornost bosta v ospredju. Po drugi strani se boste morali bolj sprostiti in si zaupati. Na službene obveznosti bo potrebno pogledati kot vznemirljiv izziv.

DEVICA

Ob poslušanju se boste veliko naučili. Zato storite največ, kar lahko, za vašo zbranost. Ne zaslužijo si vsi vaše pozornosti, zato bodite glede družbe izbirčnejši.

TEHTNICA

Pridobili boste veliko novih znanj. Srečno roko boste imeli tudi pri vseh komunikativnih dejavnosti, zato se pogovorite o zadevi, ki vas obremenjuje že nekaj časa.

ŠKORPIJON

Ne morete se otresti občutka, da bi lahko dosegli boljše rezultate, a tudi ta smer, ki gre postopoma navzgor, vam ustreza. Nove naloge se boste lotili na pravi način.

STRELEC

Na ljubezenskem področju vam bo šlo razposajeno. Danes boste z partnerjem našli neko skupno debato, ki se bo vlekla skozi cel dan in oba neverjetno navduševala.

KOZOROG

Dobro veste, da besed, ki jih izgovorite, ne morete vzeti nazaj, zato raje dvakrat premislite, kaj izrečete. Tudi samski bodite nekoliko bolj potrpežljivi, saj vas čaka nekaj lepega.

VODNAR

Vse se vam dogaja zelo nepredvidljivo. Enkrat hitro, drugič bolj umirjeno. Ne pozabite, da vse lahko spremenite v svojo korist, le povežite se s pravo osebo in ne sedite križem rok.

RIBI

Pred vami je optimističen dan, ki bo še posebno ugoden za načrtovanje prihodnosti. Na splošno vas bo mikalo vse novo in neznano, zato zaupajte in tvegajte.