luna roka Dobra karma

Naravni ritmi v mesecu aprilu skozi djotiš ...

babica, ženska, zamišljena, žalostna, upokojenka, starka Svet24.si

Izpoved slovenske starostnice: "Po vasi so ...

lucija sikovec usaj pl1 Reporter.si

Upam si trditi, da ko je Janša prevzel ...

infekecijska klinika ljubljana, koronavirus Svet24.si

V soboto potrjenih 46 novih okužb, ugasnili dve ...

sanolabor, maske, zdravko-počivalšek Necenzurirano

Afera maske: dobil desetmilijonski posel, dolguje ...

04CONTAGION-01-videoSixteenByNineJumbo1600 Odkrito.si

Je to film, ki je napovedal pandemijo ...

inja zalta Njena.si

Preobrat: Inja Zalta po zbiranju denarja že doma

Dnevni horoskop: Tu se skriva vaša sreča ...
| Horoskop

Dnevni horoskop: Tu se skriva vaša sreča ...

Fotografija je simbolična, Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Ni vaša stvar, da bi presojali, kaj je v neki situaciji prav. Ne glede na to, kako ste vanjo vpleteni sami, o tem bo odločal nekdo z večjimi pooblastili.

BIK

Nikar se danes ne smilite sami sebi, saj se vam v drugem delu dneva nizajo zanimive priložnosti, povezane z ljubljeno osebo. Odprite svoje srce in prihaja nova energija. 

DVOJČKA

Preveč zlahka se razburite. Čeprav ni vedno lahko, je na področju odnosov vendarle bistveno, da znate gledati na dogajanje tudi skozi oči svojih bližnjih.

RAK

Z osebo, ki vam že dolgo ogreva srce, se bosta resnično ujela. Prihaja svežina v odnosih in rešene situacije, ki bodo danes privabile zadovoljstvo v vaš objem.

LEV

Proti koncu dneva boste vedno bolj napeti, še posebno, če ljubljena oseba ne bo izpolnila vaših pričakovanj. Neučakano boste zavračali vsakršne izgovore.

DEVICA

Posebej pomembno vam bo, da boste lahko povedali tisto, kar mislite. Ne boste pustili, da bi vas kdo kakorkoli omejeval. Poslušajte nasvete prijateljev, preden se v neki zadevi dokončno postavite na lastne noge.

TEHTNICA

Preložite potovanje ali težje fizične opravke. Morda ste pod pritiskom, sicer pa ne boste dosegli ničesar s tem, da se na vrat na nos poženete v nekaj, na kar še niste pripravljeni.

ŠKORPIJON

Če si na ljubezenskem področju želite svežine, potem se rešite iz neplodne zveze in sklenite novo. Dan bo primeren tudi za to, da se s partnerjem pobotate ali pa začnita na novo.

STRELEC

Z lahkoto boste dosegli potrebne spremembe. Zavedajte pa se, da ima vsaka stvar svojo ceno, ki pa je lahko večja ali manjša.

KOZOROG

Na pravi poti ste in večino ovir vam je že uspelo premagati. Bodite še zlasti pozorni na podrobnost, katere pomena v danem trenutku še ne boste mogli prepoznati.

VODNAR

Srčni izvoljenec bo opazil vašo energijo in tako boste v ljubezni dosegli več kot običajno. Resnica se bo skrivala v tem, da je sreča na strani iskrenih.

RIBI

Povečana občutljivost vas bo delala nepredvidljive in včasih tudi vzkipljive. Vzpostavite razdaljo med seboj in svetom, v kateri bo dovolj manevrskega prostora, predvsem pa se ne razburjajte preveč.