Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Zakaj je zmagovalec talentov pozabljen?

28. 8. 2019; 08.30
Avtor: V.M.
jernej kozan

Jernej Kozan foto: Mediaspeed

Jernej Kozman je zmagovalec 5. sezone šova Slovenija ima talent. Slovenijo je prepričal s plesom, danes ga na ulici prepozna le še peščica ljudi.

»Po štirih letih se me še redkokdo spomni, ampak tudi zaradi tega, ker imam drugačen videz kot na talentih. Samo se še vedno najde kar nekaj ljudi, ki me prepoznajo, če me vidijo na ulici plesati,« je v klepetu za POP TV pojasnil Jernej Kozman, simpatičen mladenič, ki je publiko leta 2015 prepričal s svojim talentom, prizemljeno naravo in ljubeznijo do plesa.

Jernej je že pred sodelovanjem v šovu nastopal na ulici, kjer pa ga lahko srečate tudi danes. Čeprav opravlja več služb, najde čas tudi za tovrstne javne nastope, saj ga slednji osrečujejo. »Denar mi ni pomemben, to delam, ker rad razveseljujem ljudi in to je zame tudi trening pred publiko. Odvisno od dneva in koliko časa sem tam. V enem dnevu sem zaslužil od 10 do 120 evrov.«

Kako je Jernej videti danes in kako s plesom razveseljuje mimoidoče na ulici, si lahko ogledate na spodnjih videoutrinkih, ki jih mladenič objavlja na družbenem omrežju.

prejšnji članek
Tako prikupnega kosmatinca ima Miran Rudan
Svet slavnih
Tako prikupnega kosmatinca ima Miran Rudan
naslednji članek
Iris Mulej pokazala luksuzno jedilnico
Svet slavnih
Iris Mulej pokazala luksuzno jedilnico