horoskop_zodiak-astrologija Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 22. septembra

marija1 Svet24.si

»Pri 72 sem v boljši kondiciji kot kadarkoli ...

enakonočje Svet24.si

Pozor! Enakonočje prinaša lekcije za vse nebesne...

vuk (na desni) Svet24.si

Primer Miran Vuk: dajal je lokali, kar bi moral ...

Cook-Eat-Slovenia-Strujkli- Odkrito.si

Popotniki iz tujine navdušeni nad slovenskimi ...

Maja Martina Merljak Njena.si

Maja Martina Merljak se je spremenila

Zmago Jelinčič Njena.si

Kaj je ubilo Monikino ljubezen do Zmaga?

Dnevni horoskop: Boste zmogli preskočiti vse ovire?
| Horoskop

Dnevni horoskop: Boste zmogli preskočiti vse ovire?

Kaj vam napovedujejo zvezde?, Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN
Pred vami je naporen dan z neugodnim vplivom lune. Opazili boste, da nekdo želi od vas več, kot dejansko zmorete. Ne ustrašite se, nalogi boste kos, vendar vas bo zelo izčrpala.

BIK
V današnjem dnevu boste ambiciozni, polni zamisli in volje po urejanju manjših zapletov. Če boste potrebovali pomoč in podporo nekoga, ki vam je naklonjen, jo boste tudi dobili.

DVOJČKA
Niste sproščeni in zelo težko je predvidevati, kako se bo nekaj končalo, saj še sami ne veste, kako se boste odzvali. Nikar ne sprejmite nase vloge žrtve, saj vas vodi v nezadovoljstvo. Izkoristite strasten večer.

RAK
Danes boste sposobni narediti manjšo spremembo na ljubezenskem področju. Vsakodnevnim težavam boste z lahkoto kos, ostalo vam bo tudi nekaj časa zase.

LEV
Nikar se ne obremenjujte z načrtovanjem, ampak se preprosto prepustite svojim notranjim občutkom in vplivu planetov. Svojih misli ne obremenjujte z nepomembnimi stvarmi, raje uživajte.

DEVICA
Niste zadovoljni in nikakor ne morete uskladiti vseh svojih obveznosti. V domačem okolju nikakor ne najdete skupnega jezika, kar vas bo vedno bolj vznemirjalo.

TEHTNICA
Naredili boste nekaj zahtevnega, ostane še delovna naloga, kjer bi potrebovali tudi kanček sreče. Prijatelj, s katerim ste se oddaljili, trenutno še ni pripravljen na pogovor.

ŠKORPIJON
Zaradi nakopičenega dela boste postali nekoliko nervozni. Pazite, da ne boste v kaosu česa pozabili, saj trenutno niste v stanju, da bi poslušali kritike ali pripombe.

STRELEC
Danes vas bo spremljala pozitivna energija, zato jo le izkoristite na vseh področjih, še posebej pa na ljubezenskem, kjer se tudi samskim obetajo čudovite priložnosti.

KOZOROG
Razmislite, kaj bi lahko spremenili, saj niste najbolj srečni. Čas je, da naredite tisti korak, o katerem sanjate že dlje časa, pa se vam je do sedaj dozdeval nekako nemogoč.

VODNAR
Z določenimi pogoji se ne strinjate in po tihem pričakujete, da bo vaš sogovornik dovolj zgovoren, toda morda ne bo tako, zato si nujno pripravite še kakšen rezervni načrt.

RIBI
V današnjem dnevu boste razigrani in polni zanimivih predlogov, kar vas bo vodilo k združevanju prijetne zabave s koristnim delom. Marsikdo se vam bo nasmehnil.