kranj, prometna-nesreča, avtobus
Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju trčil v kolesarko

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Spomini bodo v vas obudili čustva

6. 9. 2019; 06.15
Avtor: Horoskop
horoskop

Horoskop foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN
Danes boste prikupno zmedeni. Zberite potrebne moči in se skoncentrirajte na delo, ki od vas zahteva visoko stopnjo pripravljenosti in predanosti. Zanesli se boste lahko le nase.

BIK
Niste preveč razpoloženi za to, da bi se prilagajali. Danes boste resnično prepričani, da se mora zgoditi obratno. Potrebujete več akcije, v nasprotnem boste napeti, tudi v ljubezni.

DVOJČKA
Začeli boste razmišljati drugače in na stvari gledati iz drugega zornega kota. Vse to bo za vas pozitivna sprememba. Med prijatelji boste širili pozitiven duh in optimizem.

RAK
V družbi se počutite dobro in presenetili vas bodo tako, da boste obstali kar brez besed. No, tudi vam se lahko zgodi kaj takega, da glavno besedo vsaj začasno prepustite drugim.

LEV
Čaka vas sicer težava, ki se je boste zavedli že v dopoldanskem času, ampak se ne boste preveč obremenjevali z njo. Proti večeru se bodo stvari uredile in sestavile.

DEVICA


Kljub temu, da ste se potrudili, vam ni uspelo, zato je čas, da se s težavo soočite in zaprosite za pomoč, lahko prijatelja ali pa uradno institucijo, ter se nehate obremenjevati.

TEHTNICA
Prihaja čas zaupanja, vere v to, da se bo vse obrnilo v pravo smer. Življenje bo zelo živahno, mira res ne bo, bo pa prisotno dobro počutje, tudi v večernih urah.

ŠKORPIJON
Spomini bodo v vas obudili čustva, ki vas bodo spremljala cel dan in vam bodo oteževala delovanje. Samski se nenehno vračate v stare zgodbe, kar ne prinaša napredka.

STRELEC
Nikar ne pretiravajte v vznesenosti in vznemirjenosti, saj bo to zanihalo tehtnico previsoko, in s tem bo izginilo ravnotežje in harmonija, po kateri hrepenite že nekaj časa.

KOZOROG
Danes bo sreča na vaši strani, le pretiravati pa ni treba. Privoščiti si kaj okusnega. To je vaš čas, ko pride še nekoliko bolj na dan vaša iznajdljiva in v prihodnost usmerjena narava.

VODNAR
Samski boste slabe volje, saj vas simpatija ni povabila na zmenek, kot ste pričakovali. Na to bi se dalo pogledati na različne načine, ne le izključno iz vašega zornega kota.

RIBI


Pomislite še enkrat in se ne spogledujte kar vse povprek. Trenutno še niste pripravljeni na zvezo, zato ne prehitevajte časa. Vezani ste razdvojeni med kariero in ljubeznijo.

prejšnji članek
Ljubezen je na vasi: Sandra šokirala z žalostno preteklostjo
Resničnostni šovi
Ljubezen je na vasi: Sandra šokirala z žalostno preteklostjo
naslednji članek
Kitajski virtuozi navdušili občinstvo
Svet slavnih
Kitajski virtuozi navdušili občinstvo