i nakit Dobra karma

Horoskop: za vsako nebesno znamenje drugačen ...

brit Svet24.si

FOTO: Britney pristala v bolnišnici. To je razlog

KOLUMNE NENAD Reporter.si

(KOMENTAR) O »uglednih akademikih«, Janezu ...

borut pahor, volitve 2017 Svet24.si

Predsedniku Borutu Pahorju je umrla mama

86695155_10157860848386093_854939220525973504_o Necenzurirano

Zato bi se morali bati Orbana in njegovih ...

o odpadki v kuhinji ana zontar Njena.si

Ana Žontar čustvena, ne more verjeti

ivana milat3 Njena.si

Sanjski moški: Kaj se je zgodilo z Ivano?

Dnevni horoskop: Kaj vas čaka v ljubezni?
| Horoskop

Dnevni horoskop: Kaj vas čaka v ljubezni?

Čas je za ljubezen, Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN
Spodbuden vpliv boste najlažje izkoristili na finančnem področju. Pozitivna naravnanost in optimizem vas vodita v pomembne finančne odločitve. Vaša pričakovanja bodo izpolnjena.

BIK
Danes boste popolnoma prepričani vase in v svoj prav, kar lahko nekoga v vaši okolici zmoti. Neka zadeva bo izgledala popolnoma drugače, kot običajno.

DVOJČKA
Navduševali boste z optimizmom in samozavestjo, toda previdno, nikar ne zavajajte ljudi. Posledice zaradi pretiranega optimizma in prevelikih apetitov žal že poznate.

RAK
Današnji dan je čas za odklop. Dovolite si čas zase, počnite stvari, ki vas navdihujejo, prinašajo dobro voljo in širijo vaša obzorja. Odgovornost naj malce počaka.

LEV
Ne bi se radi zatekali v iste navade. K sreči pa veste, kako se izogniti rutini. Prijetno vam bo, posebno v družbi mlajših. Končno bo rešeno nekaj, kar vaju je z nekom dolgo obremenjevalo.

DEVICA
Zaželeli si boste potovanje, seveda se da potovati tudi s filmom, knjigo in domišljijo, kar vas bo tokrat celo razveselilo in zvečer napolnilo s pozitivno energijo.

TEHTNICA
V ljubezni vam gre presenetljivo dobro, čeprav ste se bili pripravljeni vdati, posebno če gre tudi za osebo, ki se je zaradi tega znova oddaljila. Ni več izgovorov za napredek.

ŠKORPIJON
Srečevali se boste s starimi težavami, ki vas lahko obremenijo in prisilijo v to, da se z nekom končno odkrito pogovorite o vsem, kar vas muči v zadnjem času.

STRELEC
Izogibajte se alkoholnim pijačam, saj bi te le škodovale vašemu fizičnemu in psihičnemu stanju. Zvečer se sprostite ob dobrem filmu. Samski si želite mir in čas zase.

KOZOROG
Razveselile vas bodo novice od daleč. Pogrešate več zabave in vse skupaj se bo zavrtelo precej nepričakovano, ko se vas bo spomnil nekdo, ki je še vedno pogosto v vaših mislih.

VODNAR
Samski ste naveličani monotonosti, ki jo imate v življenju. Samski stan je lahko zelo čudovit, zato le izkoristite njegove prednosti. Vezani se boste z veseljem posvetili partnerju.

RIBI
Kraj, ki ste ga tako radi obiskovali, je zdaj nekaj povsem drugega, kar vam ni najbolj všeč. Stvari se spreminjajo in prilagajanje bo v današnjem dnevu zato neogibno.