Neca Falk Dobra karma

70 let najbolj znane slovenske rdečelaske

meghan harry new (3) Svet24.si

Oboževalcem gresta že kar pošteno v nos

suncic_pl_01.11.14 Reporter.si

Maja Sunčič: Naši levici se je dokončno ...

srečanje janša plenkovič Svet24.si

Po srečanju vrhov Slovenije in Hrvaške: na ...

Aleksandra Pivec Necenzurirano

Prvi kadrovski poraz Aleksandre Pivec

jelena karleuša Odkrito.si

Znan IQ Jelene Karleuše

marijana-batinić Njena.si

Skrušena Marijana Batinić: 'pretresena sem'

Dnevni horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za sredo?
| Horoskop

Dnevni horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za sredo?

Kaj napovedujejo zvezde?, Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Zasebno boste prepričani, da se vam godi krivica, vendar pazite, da ne boste kršili pomembnega dogovora. Čustvene situacije bodo umirjene in obarvane z romantiko.

BIK

Pokažite, da ste še vedno pogumni. Nujno potrebujete več gibanja, nikar se ne zapirajte med štiri stene. Naj vam pomanjkanje časa, vremenske razmere in podobne reči ne bodo izgovor.

DVOJČKA

Pri delu v službi poskusite biti v popoldanskih urah nekoliko bolj zbrani, saj je od tega, koliko napak naredite, odvisno to, kakšne načrte imajo z vami vaši predpostavljeni.

RAK

Danes boste polni nemirne energije in silovitih reakcij. Zato boste le težko sodelovali s svojimi bližnjimi ali drugimi ljudmi. Napetost se bo krepila do večera.

LEV

Danes vam bo uspelo nadoknaditi vse, kar ste v prejšnjem tednu zamudili. Tudi v službi boste končno postorili z vsem, kar se vam je nabralo na mizi. Uspelo vam bo pridobiti določeno prednost.

DEVICA

Ukvarjate se z vprašanji, ki ne vplivajo preveč na vašo prihodnost. Niste pripravljeni na težke teme. Vsaj v ljubezni bodite pogumnejši, nekaj vam očitno ne ustreza več.

TEHTNICA

Pred vami je pomembna odločitev, ki bi se ji morali v današnjem dnevu posvetiti z vso resnostjo. Prehitro sprejeta in nepremišljena vas lahko potisne daleč nazaj.

ŠKORPIJON

Ne bi bilo slabo, če bi se vendarle malce ozrli okoli sebe. Obstaja namreč kopica ljudi, ki vam želi znova prekrižati ambiciozne načrte. Spet se boste zaprli vase, kar bo partnerja povsem upravičeno spravilo v slabo voljo.

STRELEC

Vi znate biti zelo natančni, tudi kadar to ni potrebno in zato vam včasih sodelavec delo zelo otežuje. Morali se boste navaditi, da ne more biti vse tako, kakor si vi zamislite.

KOZOROG

Tokrat se ne odzivate spontano, kot je sicer značilno za vas, temveč povsem drugače. Zato ne bodite presenečeni, če boste do svojega prišli počasi in po številnih ovinkih.

VODNAR

Z vso spretnostjo prepričevanja, ki jo premorete, vam bo uspelo pridobiti na svojo stran tiste, ki do sedaj niso bili navdušeni nad vašimi načrti in prizadevanji, da bi jih izpeljali.

RIBI

Čeprav vam je poskus, da bi nekaj dosegli, spodletel enkrat, še ne pomeni, da bi vam tudi sedaj. Morda je morala ideja in želja le dozoreti v vaših mislih. Nikar ne bodite pesimistični.