moška Dobra karma

Zgodba iz parka, ki morda tudi vam spremeni pogled...

Usodno vino Svet24.si

Inja Zalta se je zahvalila vsem in spregovorila ...

sodniki_stopnisce_2019-1569591640 Reporter.si

Ekskluzivno! Ustavno sodišče odločilo proti ...

slovenska vojska, meja, patrulje, vojaki Svet24.si

Potrdili predlog za podelitev izjemnih pooblastil ...

janez-jansa-in-bojan-pograjc-pred-tremi-desetletji-uspesna-v-triglavski-steni-01 Necenzurirano

Janša želi na čelu vojske svojega prijatelja. ...

jelena karleuša Odkrito.si

Jelena Karleuša - Jo je mož res surovo pretepel?!

TBLS3_Cristian Baranasic_FullFigure Njena.si

Zmagovalec shujševalnega šova v bolečinah in ...

Dnevni horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za sredo?
| Horoskop

Dnevni horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za sredo?

Kaj napovedujejo zvezde?, Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Zasebno boste prepričani, da se vam godi krivica, vendar pazite, da ne boste kršili pomembnega dogovora. Čustvene situacije bodo umirjene in obarvane z romantiko.

BIK

Pokažite, da ste še vedno pogumni. Nujno potrebujete več gibanja, nikar se ne zapirajte med štiri stene. Naj vam pomanjkanje časa, vremenske razmere in podobne reči ne bodo izgovor.

DVOJČKA

Pri delu v službi poskusite biti v popoldanskih urah nekoliko bolj zbrani, saj je od tega, koliko napak naredite, odvisno to, kakšne načrte imajo z vami vaši predpostavljeni.

RAK

Danes boste polni nemirne energije in silovitih reakcij. Zato boste le težko sodelovali s svojimi bližnjimi ali drugimi ljudmi. Napetost se bo krepila do večera.

LEV

Danes vam bo uspelo nadoknaditi vse, kar ste v prejšnjem tednu zamudili. Tudi v službi boste končno postorili z vsem, kar se vam je nabralo na mizi. Uspelo vam bo pridobiti določeno prednost.

DEVICA

Ukvarjate se z vprašanji, ki ne vplivajo preveč na vašo prihodnost. Niste pripravljeni na težke teme. Vsaj v ljubezni bodite pogumnejši, nekaj vam očitno ne ustreza več.

TEHTNICA

Pred vami je pomembna odločitev, ki bi se ji morali v današnjem dnevu posvetiti z vso resnostjo. Prehitro sprejeta in nepremišljena vas lahko potisne daleč nazaj.

ŠKORPIJON

Ne bi bilo slabo, če bi se vendarle malce ozrli okoli sebe. Obstaja namreč kopica ljudi, ki vam želi znova prekrižati ambiciozne načrte. Spet se boste zaprli vase, kar bo partnerja povsem upravičeno spravilo v slabo voljo.

STRELEC

Vi znate biti zelo natančni, tudi kadar to ni potrebno in zato vam včasih sodelavec delo zelo otežuje. Morali se boste navaditi, da ne more biti vse tako, kakor si vi zamislite.

KOZOROG

Tokrat se ne odzivate spontano, kot je sicer značilno za vas, temveč povsem drugače. Zato ne bodite presenečeni, če boste do svojega prišli počasi in po številnih ovinkih.

VODNAR

Z vso spretnostjo prepričevanja, ki jo premorete, vam bo uspelo pridobiti na svojo stran tiste, ki do sedaj niso bili navdušeni nad vašimi načrti in prizadevanji, da bi jih izpeljali.

RIBI

Čeprav vam je poskus, da bi nekaj dosegli, spodletel enkrat, še ne pomeni, da bi vam tudi sedaj. Morda je morala ideja in želja le dozoreti v vaših mislih. Nikar ne bodite pesimistični.