i nakit Dobra karma

Horoskop: za vsako nebesno znamenje drugačen ...

brit Svet24.si

FOTO: Britney pristala v bolnišnici. To je razlog

KOLUMNE NENAD Reporter.si

(KOMENTAR) O »uglednih akademikih«, Janezu ...

borut pahor, volitve 2017 Svet24.si

Predsedniku Borutu Pahorju je umrla mama

86695155_10157860848386093_854939220525973504_o Necenzurirano

Zato bi se morali bati Orbana in njegovih ...

o odpadki v kuhinji ana zontar Njena.si

Ana Žontar čustvena, ne more verjeti

ivana milat3 Njena.si

Sanjski moški: Kaj se je zgodilo z Ivano?

Dnevni horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za četrtek?
| Horoskop

Dnevni horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za četrtek?

Fotografija je simbolična, Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Preveč se ukvarjate s službo in premalo z družino ter prijatelji. Vaši bližnji vas potrebujejo ves čas, vi pa zadnje čase veliko pozornosti posvečate delu. Ne skrbite, delo ne bo nikamor odšlo.

BIK

Na žalost vse ne bo potekalo po načrtih, spraševali se boste, kaj vam je storiti, da bi se stvari zasukale ugodneje za vas. Veliko boste naredili že, če boste enostavno prezrli manjša, zahrbtna nagajanja.

DVOJČKA

Zahteve v poslovnem svetu so vse večje, težko je biti z vsem na tekočem. To ste občutili tudi vi, saj ste v zadnjem času doživeli kar nekaj neprijetnih izkušenj.

RAK

Do nekoga ste se obnašali zelo vzvišeno, kar ga je morda celo prizadelo. Verjetno tega sploh niste nameravali, vendar ste to storili zaradi družbe, ki vas je obdajala.

LEV

Samski levi, oddajali boste toplo in srčno energijo, ki bo naravnost privlačila vašo simpatijo. Pred vami je izredno ugoden dan, zato ga izkoristite v svoj prid in se poigrajte s komplimenti.

DEVICA

Prijatelji vas že dlje časa spodbujajo, kar pomeni, da tudi oni resnično verjamejo, da vam lahko uspe. Biti pa morate pozorni na nekoga, ki bi vam morda ob uspehu začel metati polena od noge.

TEHTNICA

Vaše ljubezensko življenje bo kmalu doseglo dno, če ne boste hitro ukrepali in nekaj spremenili. Krivde nikar ne valite na koga drugega. Raje se z njim pogovorite in skupaj rešite problem.

ŠKORPIJON

V poklicu, v službi ali v poslu nasploh se vam bodo odprle številne možnosti, ki jih boste znali tokrat odlično izkoristiti. Dan vam bo več kot naklonjen, prav tako tudi večer.

STRELEC

V družbi se ne boste počutili najbolje, čeprav svojo zadrego spretno skrivate. Ni razlogov, da bi se preglasno pritoževali, vseeno si morate priznati, da vas motijo tudi najmanjše malenkosti.

KOZOROG

Vse tiste naloge, ki so ostale nedokončane in vsi dogovori, ki so ostali v zraku, vse prodaje in nakupi vam bodo zdaj stekli kar sami od sebe. Kakšen telefon bo kljub temu dopoldne treba dvigniti.

VODNAR

Ne poskušajte se opravičevati za svoja dejanja, ker v tem primeru ne bo zaleglo. Oddolžite se z dejanji. Ne mislite, da bo preprosto. Marsikdo potrebuje več časa, da stvar preboli odpusti.

RIBI

Prijatelja nikar ne poskušajte prepričati, da tokrat sploh nima prav. Zares je povsem nesmiselno, da skušate na vsak način iti z glavo skozi zid. Nikar ne spreglejte dejstva, da je lahko včasih tudi nedolžno spogledovanje usodno.