900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za četrtek?

26. 9. 2019; 06.15
Avtor: Horoskop
horoskop, astrologija

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Z nadrejenimi ne boste imela dobrega odnosa. Možno je, da so pričakovanja povsem drugačna od njihovih, zato bi bilo dobro, da dobro premislite, ali vam takšni odnosi sploh ustrezajo.

BIK

Končno boste v svoje življenje vnesli spremembe, ki vam bodo marsikaj olajšale. Le pogum bo potrebno zbrati. Danes bo za vas pomembno delo in seveda ambicije.

DVOJČKA

Preplavi vas lahko občutek, da se vsi nekako pomikajo naprej, le vi ostajate nekje v ozadju. Če imate zdravstvene težave, jih nikakor ne bi smeli ignorirati, ampak se z njimi soočiti.

RAK

Da bi se v današnjem dnevu izognili turobnim mislim in občutku nepravičnosti, si morate priznati tudi svoje umske sposobnosti in jih negovati. Pustite času čas.

LEV

Odločitev, ki prihaja danes, bo morda resda zahtevala več odrekanja in naporov, toda dobro veste, da je dolgoročno veliko boljša in morda tudi donosnejša.

DEVICA

Na področju kariere boste v današnjem dnevu še bolj nagnjeni k idealizmu. Bolj boste usmerjeni v dobrodelne zadeve in dosežke na duhovni ravni.

TEHTNICA

Ne imejte strahu pred tveganjem, seveda pa pred večjimi odločitvami preverite vse možnosti, saj bi lahko zaradi nestrpnosti spregledala kakšno malenkost.

ŠKORPIJON

Situacija, v kateri se nahajate, bo postavljena na preizkušnjo. Naenkrat vas bodo karakteristike nekoga začele omejevati in motiti, zato ne bodite presenečeni, če boste razmišljali o spremembah.

STRELEC

Zdravi boste, pa tudi denarja boste imeli danes dovolj, zato si le privoščite nekaj za svojo dušo ali kakšno dobro delo namenite tudi drugim, še posebej v večernih urah.

KOZOROG

Čustva, ki vas že nekaj časa preganjajo, bodo še bolj intenzivna. To vas bo pripeljalo tudi do tega, da naredite kakšen korak naprej in se soočite z nekom, ki vam ni najbolj na valovni dolžini.

VODNAR

Danes prihaja morda vzrok novo življenjsko prepričanje ali pa boste preprosto bolj samozavestni in zato pripravljeni sprejeti več izzivov. Vabili vas bodo v večjo družbo.

RIBI

Odličen dan. Drznejši boste, lažje se boste spopadali s svojimi strahovi in si omislili nekaj izzivov, s katerimi boste preizkušali meje svoje vzdržljivosti.

prejšnji članek
Grožnje s smrtjo: Josipu počil film …
Resničnostni šovi
Grožnje s smrtjo: Josipu počil film …
naslednji članek
Nekdanji priljubljeni smučar napisal že tretjo knjigo za otroke
Svet slavnih
Nekdanji priljubljeni smučar napisal že tretjo knjigo za otroke