1_colonia Svet24.si

Diplomirala iz elektrotehnike in odšla naravnost ...

bradley, jade devis Svet24.si

Nosečnica izvedela, da ima agresivnega raka. Ni ...

Tina Dobra karma

Rojstni datum ima vpliv prav na vse vaše odnose

Arriva, avtobus Svet24.si

Incident v Kopru: voznik z avtobusa "zmetal" ...

tori Odkrito.si

Zvezdniki z eksotičnimi ljubljenčki

SARA RUTAR Njena.si

Sara Rutar osupnila z drastično preobrazbo telesa

ana jaka Njena.si

Jaka in Ana krstila hčerko

Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za nedelja?
| Horoskop

Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za nedelja?

Horoskop, Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN
V današnjem dnevu nekaj težavic prehodnega značaja, povezanih s črevesjem. Luna in zdrava hrana bodo popotnica boljše počutje na osebnem področju.

BIK
V odnosu s partnerjem se bodo v današnjem dnevu pojavile določene težave v komunikaciji. Samske čakajo spremembe. Pustite se presenetiti, izbira bo pestra.

DVOJČKA
Včasih je dobro poslušati prvi občutek namesto dolgega analiziranja. Danes bodite vi tisti, ki boste nekoga povabili ali morda celo presenetili. Vse skupaj bo lepa gesta.

RAK
Spomnite se na prijatelje, ki jih že dolgo niste videli, saj boste izvedeli veliko zanimivih informacij. Zaželeli si boste sprostitve saj do sedaj niste našli časa za prijetne zadeve.

LEV
Pogovori bodo danes za vas v ljubezenskem odnosu izredno pomembni. Nagibali se boste k flirtanju in hrepeneli po zanimivem, odprtem in zgovornem partnerju.

DEVICA
Nekoliko vas bo danes skrbelo, da ne boste tako sprejeti, kot ste pričakovali. Nihče ne bo ugibal, kaj si v resnici želite, zato jasno in glasno povejte, česa si v resnici ne želite.

TEHTNICA
Danes boste iskali srečna naključja, posebno glede odločitve v povezavi z ljubljeno osebo, ki pa na pogovor z vami še ni pripravljena. Treba bo še malce počakati in se umiriti.

ŠKORPIJON
Previdno, posebno ob srečanju, kjer boste začutili, da vas ne spoštujejo. Dovolite si prisluhniti tišini, živeti nekoliko bolj počasi in prebujati ustvarjalni navdih, ki bo izjemen.

STRELEC
Umirjena energija bo delovala na vas spodbudno. Stvari se res ne odvijajo tako hitro kot bi želeli, vendar se boste zadev lotili bolj poglobljeno, kar vam prinaša rezultate.

KOZOROG
Na ljubezenskem področju boste pometli s slabo voljo in se usmerili v bolj sproščen odnos ter več komunikacije. Bodite pozorni na prve znake, ki jih daje neka oseba.

VODNAR
Samski prehajate počasi v novo obdobje, ki bo polno prijetnih avantur in dogodivščin, ki se bodo vtisnile v spomin, zato jih sprejmite. Vezanim se nekaj zapletov nakazuje zvečer.

RIBI
Spremljala vas bo dobra volja, razen, kadar vas bodo neutemeljena sumničenja spravljala v mračnejše razpoloženje, takrat ohranite mirne živce.