fatalni-moški-2020 Dobra karma

Špela Grošelj: 'Domen je v mojem življenju z ...

radio-1 Svet24.si

FOTO: Denis Avdić sporočil veselo novico, ki so ...

protesti vlada policija pirotehnika bobo Reporter.si

Kdo je za razbijači, ki rušijo Janševo vlado: ...

savsko naselje, ljubljana Svet24.si

Tone svojcem lagal, da njegova 97-letna mama Klara...

20201019-01032106 Necenzurirano

Hojs bi Potrču, Galetu in Zlatku naložil 15.000 ...

Frogmore Cottage Meghan Harry Odkrito.si

Meghan in Harry ostala brez strehe na glavo!

zan milosavljevic 1 Njena.si

Zmagovalec šova MasterChef razkril, kaj pogreša

Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za ponedeljek?
| Horoskop.si

Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za ponedeljek?

Kaj vam napovedujejo zvezde?, Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN
Dan bo od vas zahteval reševanje težav, svojih in tujih, po drugi strani pa boste prišli do točke, da ste se spremenili, dopolnili in se nehali bati neznanega. 

BIK
Kombinacije planetov vas bodo usmerjale v odkritost in premišljenost. Pomembno za vas bo, se izognete prevelikemu tveganju, lažem in špekulacijam, ki vam lahko ob neustrezni odločitvi prinesejo izgubo.

DVOJČKA
Srečujete se z dejstvom, da ste telesno manj aktivni in motorično spretni. Ker so gibanje in druženje za vas pomembni komponenti, boste nemudoma organizirali tabor druženja.

RAK
Soočiti se s seboj ni vedno lahko, je pa zanimivo. Prišli boste do spoznanja, da nimate vedno prav, da pa je ponos tisti, ki vam preprečuje spregovoriti.

LEV
S svojo podobo boste navdušili modne privržence, ki vas povabijo k sodelovanju. Poslovna žilica je vaša strast, zato jo v današnjem dnevu izkoristite v svoj prid.

DEVICA
Na področju kariere poskusite vzdrževati obstoječe stanje, le tako vam sledi obiranje sadov. Na čustvenem področju pa ste v obdobju rasti. Pustite stvari, da se same odvijejo.

TEHTNICA
Kreativnost in ustvarjalnost bosta vaša glavna aduta v današnjem dnevu. Vaš poslovni partner vam bo z navdušenjem ponudil sodelovanje in odprte roke pri odločanju.

ŠKORPIJON
Nakazano je, da podpora, ki ste jo pričakovali, ne bo prišla ob pravem času, zato se boste morala znajti sami. Morda se boste počutili osamljeni v vaši družini.

STRELEC
Odločnosti vam ne bo manjkalo v službi, kjer prevzamete vodenje in organizacijo. Vaša pomembna vrednota je delavnost, opazujte ljudi okrog sebe in se na podlagi videnega odločite.

KOZOROG
Občutili boste prodorno energijo, ki vas bo spomnila na to kaj bi radi dosegli. Vplivi planetov vam nosijo tudi vznemirjenje in živčnost, zato se nikar prehitro ne razjezite.

VODNAR
Zelo boste zagreti za ljubezen, kar bo opazil tudi nekdo od prijateljev. Pravzaprav boste zelo razpoloženi za nove podvige, celo v nekoliko nenavadnih okoliščinah.

RIBI
Pred vami je nekaj zoprnih opravkov, ki se jim v večini izogibate. Časa vam sicer že primanjkuje, zato naredite bolj intenziven načrt. Najprej rešite nekaj glede zaostalih zadev.

www.horoskop.si