uvodna Dobra karma

Danijel Šmid - Danny žrtev spletk zaradi slave. ...

luka mesec manca renko Svet24.si

Vplivni in zaljubljeni: pari med slovenskimi ...

POR1703033Z-zzswe5174 Reporter.si

Poslanec SAB: Novinarji so spravili ven, da bom ...

zmago jelinčič Svet24.si

Zmago Jelinčič: "Janša je trojanski konj levih ...

Screenshot 2020-02-14 at 23.58.23 Necenzurirano

"Koliko iranskega denarja si dobil, gnida ...

Princ Harry Njena.si

Šok: Ubilo se je nekdanje dekle princa Harryja

anezi Njena.si

Anezi v šovu s skrivnim načrtom?

Dogodek, ki neguje odnose!
| Oglasno sporočilo

Dogodek, ki neguje odnose!

Težko verjamemo, da se spremembe zgodijo v le enem večeru, ker smo navajeni te miselnosti, da se je za spremembo pač potrebno potruditi. Ne vedno!

Na dogodku Tančice intime velja prav nasprotno. Dovolj je, da si dovolimo odklop, se prepustimo, sprostimo in nasmejimo! Gre za večer, ki neguje partnerske odnose, takšen je njegov slogan. Obudil bo namreč prav vsa naša čutila in zato se nam večer zapiše kot izkušnja, ki je nikoli več ne pozabimo. Ja, dovolj je en sam večer, da se spremeni vaše življenje na boljše! Vsaj tako trdi ekipa, ki organizira večer za tiste, ki jim je partnerski odnos vrednota.

Dovolj je en sam večer, da se spremeni vaše življenje na boljše!

Da je smeh pol zdravja, vemo, drugo pa je uporabiti zabavo in smeh za lažje (samo)spoznavanje. Vabljeni torej vsi tisti, ki se radi nasmejite in ki si svoje težke izkušnje želite preoblikovati na lahkotnejši način. 

Vabljeni vsi tisti, ki se radi nasmejite in ki si svoje težke izkušnje želite preoblikovati na lahkotnejši način.

Dotaknili se bodo treh zelo aktualnih tem, s katerimi smo si verjetno vsi poznani. Sanja Kranjc bo predavala o vrstah intime, Tanja Jesenšek pa o tem, kdo je pravzaprav občutljiv in kako ima lahko občutljivost več obrazov. Tretja bo nastopila Eva Erpič, ki bo govorila o spolnosti in o tem, kako jo lahko partnerja izboljšata. Res, da gre za strokovna predavanja, a so vse tri predavateljice preproste, humorne, doživete in na praktičen in razumljiv način predstavijo včasih že kar težko razumljivo znanost partnerskih odnosov. Da pa humorja na bodo prepustili samo ženski ekipi, bo na odru nastopil stand-up komik. In kot da to še ne bi bilo dovolj, je na dogodku tudi razstava slik, razvajanje z vonjavami, okušanje čokolade, nazdravljanje s penino, petje, nastop akrojoge in še kakšna nagrada, ki pa naj ostane presenečenje.
Skratka, če vam je partnerstvo vrednota ali pa imate partnerja, ki je že pozabil, da je v odnosu ali pa čutite, da bi bili lahko še za kanček bolj srečni ali če bi radi, da se parter kaj nauči o odnosih, pa ne veste točno kako bi ga motivirali, potem verjemite, da je to priložnost, ki je ne smete zamuditi.


Letošnji program:
18:00 - Sanja Kranjc - 7 vrst intimnosti
19.00 - Tanja Jesenšek - Kdo od naju je občutljiv?
19.45 - ODMOR
20.00 - Eva Erpič - Izboljšajva najino spolnost
20.45 - Tin Vodopivec s stand-up komedijo 

21:15 - Pogostitev in prijetno druženje

Vabljeni v soboto, 19. oktobra ob 18:00 v City Hotel v Ljubljani.
Informacije in vstopnice so na voljo >> TUKAJ.
Cena vstopnice je 33€.

VSTOPNICE NA VOLJO TUDI NA:

OMV bencinskih servisih in v TRAFIKI 3DVA.