900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za ponedeljek?

14. 10. 2019; 06.15
Avtor: Horoskop.si
horoskop_napoved

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Zaradi številnih obveznosti boste postali sredi dne nervozni. Pazite, da ne boste v pozabili na pomembna pravila, saj trenutno niste v stanju, da bi poslušali pripombe.

BIK

Težko je predvidevati, kako se bo nekaj končalo, saj še sami ne veste, kako se boste odzvali. Nikar ne sprejmite nase vloge žrtve, saj vas vodi v nezadovoljstvo. Izkoristite strasten večer v dvoje.

DVOJČKA

Pred vami je zelo razgiban dan. Srečali boste osebo, ki bo potrebovala vašo pomoč ali nasvet. Ne obotavljajte se, ampak ponudite roko oziroma nekaj svojega časa.

RAK

V današnjem dnevu boste premagali dvome ter strahove in si pogumno zastavili tisto večno vprašanje in čeprav odgovor ne bo pritrdilen, boste pogumnejši in veliko bolj sigurni vase.

LEV

V službi se boste sicer sporekli s sodelavcem, ampak vztrajajte pri svojem mnenju saj si boste le tako utrli pot naprej. Zvečer si pričarajte ljubezensko dogodivščino, v kateri ne sme manjkati strasti.

DEVICA

Z veseljem boste nekomu solidarno pomagali iz zagate, za kar vam bo več kot hvaležen. Pred vami je tudi nekaj novih predlogov, ki se bodo naselili v vaših mislih.

TEHTNICA

Situacijo, ki vas obremenjuje skušajte danes končati in celotno zadevo znova zastaviti, sicer vas bodo obremenjevale nerešene zadeve, ki bodo vplivale na poslovno delovanje.

ŠKORPIJON

Danes imate odlične možnosti, da se pomaknete k realizaciji določeni zadev in si zastavite nekoliko drugačne cilje. Popoldne se posvetite branju in brskanju po spletu.

STRELEC

Danes bi se bilo smotrno izogibali ljudem, ki so vaše popolno nasprotje, saj nikakor ne boste razumeli, kaj želijo od vas. Oteženo prilagajanje vas lahko spravi v slabo voljo.

KOZOROG

Z zgovornostjo se boste na področju dela rešili, saj se boste znali bliskovito odzvati in poiskati ugodno rešitev, ki bo vplivala na vse vpletene. Varujte se brezglavega zapravljanja.

VODNAR

Na področju ljubezni niste ravno najbolj zadovoljni, vendar bodite previdni pri večjih odločitvah, saj bodo le te imele dolgoročne posledice, ki lahko zamajejo vašo samozavest.

RIBI

Danes vam priporočamo, da zberete pogum in simpatijo ali ljubljeno osebo presenetite, saj boste zelo zadovoljni, ko se bodo tkale romantične energije, ter številni nežni dotiki.

Današnji horoskop so za vas pripravili na portalu horoskop.si.

prejšnji članek
Tako je praznoval Tanjin in Mikijev Karlo
Svet slavnih
Tako je praznoval Tanjin in Mikijev Karlo
naslednji članek
Po filmu še serija za knjigo, ki je pretresla Nemčijo
Kultura
Po filmu še serija za knjigo, ki je pretresla Nemčijo