tehtnica Dobra karma

Kaj astrološkim znakom prinaša obdobje Tehtnice ...

Igor Kojić, Severina Svet24.si

Je to dokaz, da je med zakoncema Kojić res vsega ...

bojan pozar-pl Reporter.si

Bojan Požar laže hitreje kot teče: Izmislil si ...

harmonikar marko, najlepsemestonasvetu Svet24.si

Janković utišal ulične muzikante

20200915-01024654 Necenzurirano

To je poslanec, ki dobiva denar za nič dela

rumena majica Odkrito.si

Pogačar rumeno majico podaril v dobrodelne namene

ralph-in-meggie, pesem-ptic-trnovk, igralec-george-richard-chamberlain Njena.si

Pesem ptic trnovk: Takšna sta danes glavna ...

Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za nedeljo?
| Horoskop.si

Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za nedeljo?

Horoskop, Pixabay

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN
Vaše počutje bo nihajoče, kar vas bo usmerilo k ukrepom za bolj zdravo življenje, vendar tokrat brez vašega pretiranega analiziranja in tuhtanja, kar bo vsekakor obrodilo veliko boljše rezultate.

BIK
V ljubezni bo padla danes dokončna odločitev. Ne bodite hladni in zadržani, ampak povejte svoje mnenje in stojte za njim. Več sreče boste imeli v naslednjem tednu.

DVOJČKA
Uživali boste veliko slaščic, a tokrat brez slabe vesti. Poslušajte svoj notranji glas, ko se odločate, včasih vam lahko svetuje bolje od razuma. Presenetite se in zaživeli boste bolj sproščeno.

RAK
Nikar se ne vmešavajte v tuje spore, saj lahko vse skupaj le poslabšate. Zvestoba, višji cilji in odločitev za plemenita dejanja bodo krojili dobre odnose s partnerjem in prijatelji.

LEV
Odločitve bodo danes nujno zlo, kar vas lahko sredi dneva zmede. Ustvarite si realen pogled na nastalo situacijo in lažje vam bo. Samski pojdite v večjo družbo in se zabavajte.

DEVICA
Vabljeni boste na različne dogodke, kjer boste izžarevali samozavest in zadovoljstvo. V sredini dneva vam lahko zagode vaše zdravje, še posebej tistim, ki ste že po naravi bolj občutljivi.TEHTNICA
Preveč se ukvarjate z nečim, kar bi morali pustiti v preteklosti. Ljubezenske zadeve se bodo odvijale brez težav, saj vam bo boljša polovica izredno naklonjena.

ŠKORPIJON
Pojdite s prijatelji v naravo in se uživajte. Nečesa ne razumete na pravi način, k sreči pa imate še nekaj možnosti, preden se konkretno odločite, posebno glede nekoga, ki vas vznemirja.

STRELEC
Obljuba se vam bo danes izpolnila. Nehajte se toliko ukvarjati s samim sabo in analizirati vsako zadevo, raje pojdite v družbo. Dobro vam bo delo, saj se zadnje čase stalno vrtite v vrtincu.

KOZOROG
Hrabrost, volja in optimizem bodo igrali pomembno vlogo, čeprav boste morali sprejeti tudi določena dejstva. Na področju čustev boste zacveteli šele proti koncu dneva.

VODNAR
Vztrajajte, ker se vam bo kasneje zagotovo poplačalo. Pričakujte nenavadne želje s strani partnerja. Morda mu boste celo ustregli, saj imate občutek, da ste premalo prisotni.

RIBI
Čaka vas nekaj manjših, vendar prijetnih presenečenj. Jutranje ure boste namenili sebi ter skrbi za svoje telo, zvečer pa boste močno hrepeneli po nežnih dotikih.

Današnji horoskop so za vas pripravili na portalu horoskop.si.