Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za ponedeljek?

21. 10. 2019; 06.15
Avtor: Horoskop.si
horoskop

Horoskop foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN
Veliko se boste posvečali gibanju in zdravemu prehranjevanju. Izžarevali boste razigrano energijo. Ne izpustite priložnosti, da očistite svoj notranji in čustveni svet, pustite, da se vaše želje uresničijo.

BIK
Dogajanje glede finančnega stanja se bo pomikalo v pozitivno smer, zato bodo skrbi popolnoma odveč. V službi boste imeli veliko razumevanja in strpnosti. Partner vas bo razveselil z odkritim pogovorom.

DVOJČKA
Uporabljali boste vso razpoložljivo znanje in ga prepletali z modrostjo. Sprejeli boste nove izzive, ki vam bodo ponujeni. Izžarevali boste zadovoljstvo, še posebej popoldan.

RAK
Začutili boste, da potrebujete spremembo, a žal še ne boste pripravljeni nanjo. Počakajte še nekaj trenutkov. Čustvom boste dajali prednost pred intelektualnimi izzivi.


LEV
Položaj je sicer še vedno kočljiv, a pomembno je, da se bo dogajanje pomikalo v pravo smer. Poskusite ločiti zasebno življenje od poslovnega, lažje boste zadihali.

DEVICA
Današnji dan vam bo ponujal točno tisto, kar potrebujete. Ulovite žarek ljubezni, ki se vam nasmiha. Vaša vsestranskost bo še vedno močno opazna s strani nasprotnega spola.

TEHTNICA
Vaša iznajdljivost in šesti čut bosta v ospredju, zato jih dobro izkoristite. S partnerjem boste pozitivno rešila nesporazume in se dogovorila o skupnih interesih. Tudi samskim ne bo dolgčas.

ŠKORPIJON
Imeli boste odlične razloge, da pogledate na obveznosti iz realnega vidika. Spremembe vam bodo prinesle veliko samozavesti in motivacije, ki jo še kako potrebujete.


STRELEC
Dobro premislite koliko in kako boste zapravljali. Ne izzivajte partnerja ali prijatelja. Ugotovili boste, da vaše težave niso niti polovico tako resne, kot je nekaj dni nazaj kazalo.

KOZOROG
K dejavnosti, ki vam sicer ni pisana na kožo se boste vrnili bolj motivirani. Pravzaprav sploh ne bo ob
utiti, da je vmes prišlo do nesporazumov. V službi se boste počutili sproščeno.

VODNAR
Strahovi, ki vas že dalj časa mučijo vas začenjajo obremenjevati. Tudi na finančnem področju se boste še posebej v prvi polovici dne nekoliko težje odločali kaj je prav in kaj ne.

RIBI
Sedaj je čas, da razčistite s prijateljem odnos, ki vas močno obremenjuje. Začutili boste, da nujno potrebujete okoli sebe bolj iskrene in prijazen ljudi.

Današnji horoskop so za vas pripravili na portalu horoskop.si.

prejšnji članek
Gledalci navdušeni nad vokalom, razočarani nad masko
Resničnostni šovi
Gledalci navdušeni nad vokalom, razočarani nad masko
naslednji članek
V iskanju Erosa
Svet slavnih
V iskanju Erosa
#obraziavenija
obraziavenija