gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo
Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača semena, kaj bo z avtohtonimi sortami?

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: V teden boste stopili polni upanja

21. 10. 2019; 01.00
Avtor: Horoskop.si
Horoskop

Horoskop foto: Dreamstime

Energija Zadnjega krajca bo navdihovala predvsem tiste, ki ste na pragu novosti. Zavedati se boste začeli pomena vezi, ki se tkejo v vaši bližini.

Sonce se bo sredi tedna pomaknilo v znamenje škorpijona, zato pričakujte zelo razgibano in strastno drugo polovico tedna. Pričakovali boste pestro dogajanje, zaradi nasičenosti s lahko pojavi tudi močna nepotrpežljivost, ki bo v večini kriva za nastale napetosti. Pogum in močna volja vam bosta omogočala, da boste zaključili tudi tiste težje naloge. Z veseljem se boste poglabljali v globino in iskali odgovore na skrita vprašanja pod površjem. Največ ugodnih energij lahko pričakujete rojeni v znamenju ovna, raka in strelca, nekaj težavic pa se v tem tednu obeta bikom, tehtnicam in škorpijonom.

Horoskop je pripravil: Horoskop.si

OVEN
V tem tednu boste na vsak način želeli poiskati pravo mero, med delom in počitkom. Niste povsem prepričani o svojem prav, kar se vam sicer ne zdi tako zelo narobe, da bi morali karkoli spremeniti. V sredini tedna prihaja zanimiv klic. Vaš sogovornik vas bo spominjal na to, kaj bi radi dosegli. Vaše telo vsekakor potrebuje več premikov, zato se več gibajte. Življenje se bo v nedeljo vrtelo v vašem ritmu, kar pomeni dinamično in vznemirljivo.

BIK
V prvih dneh tedna, ko vas bo objela energija Zadnjega krajca lahko izgubite kompas, če se ne boste dovolj zbrali. Preživite več časa na mirni lokaciji, kjer boste sami s svojimi mislimi. Glede odločitev pa raje počakajte še nekaj časa, saj ste trenutno neodločni. Proti koncu tedna vas bosta verjetno prijetno presenetili domiselnost in domišljija nekoga, ki ga sicer že dolgo poznate.

DVOJČKA
Ljubezenske zvezde bodo najbolj prijazne v ponedeljek. Finančno motivirani boste dajali vse od sebe, vendar bodite bolj pozorni na malenkosti. Tokrat boste nekoliko počasnejši, kljub temu vas bo spremljalo veliko več dobrih zamisli kot v preteklih dneh. Vsaki zadevi se boste posvečali izredno natančno. Ne bodite v soboto nepotrpežljivi, kljub temu se bo vse reševalo počasi. Prav kmalu se bo pokazalo, kaj si kdo misli in kaj kdo namerava.



RAK
Nekdo, ki ga obožujete ni pozabil na vas, naj vas to pretirano ne skrbi. Ravno v tem trenutku nekaj premleva v glavi, kar pomeni, da boste prav kmalu doživeli prijetno presenečenje. Počitek bo zelo ugodno vplival na vaše počutje in tudi provokacija ne bo skalila vašega miru, kar je vzpodbudno. Zelo boste stabilni in vitalni a vseeno proti koncu tedna bolj popazite na kondicijo. Hitrost vašega življenja in sprejemanja si določite sami, tako boste delovali najbolj učinkovito.

LEV
Na poslovnem področju ste lahko v prvih dneh tedna brez skrbi, saj dobro veste, kaj vam pripada. Po drugi strani pa razmišljate tudi o potovanju, o sprostitvi. Predvsem negativne misli si boste v četrtek težko izbili iz glave, zato se vam lahko pojavi odtujenost in nerealnost. Možne so tudi težave na delovnem mestu, še posebno zaradi pomanjkanja koncentracije in volje. Zberite moči in dajte vse od sebe. Obrestovalo se bo. Največ boste naredili zase, če boste optimistični.

DEVICA
Vaša kreativnost in domišljija se bosta v prvih dneh tedna razcveteli. Čim več časa posvetite umetnosti in stvarem, ki vas resnično veselijo. Dobre priprave so vredne zlata, zato se boste ukvarjali le še s podrobnostmi. Tako zelo boste v petek zaposleni s svojim življenjem, da se vam niti najmanj ne bo ljubilo ukvarjati z financami. Vseeno se potrudite, saj boste imeli nekaj lepih priložnosti za dodaten zaslužek.



TEHTNICA
V ljubezni v prvih dneh tedna ne pričakujte večjih sprememb. Nikar ne bodite tako neučakani. Delo boste opravili pravi čas. Z mirnimi živci pa bo še bolj kakovostno opravljeno kot sicer. Če se vam bo zdel nekdo od sodelavcev preveč nadležen, mu to odkrito povejte. Postaviti se bo treba zase in zahtevati več spoštovanja. V nedeljo boste utrujeni, čeprav potrebujete čisto malo, da bi se spočili in nadaljevali v svoji smeri.

ŠKORPIJON
Počutite se dovolj sposobni, da v prvih dneh tedna prevzamete dodatne odgovornosti. Pohitite, čeprav vas bo vsak pogled na urnik pravzaprav nekoliko prestrašil. Podajte se v akcijo, saj tokrat ni razlogov, da bi obupali. Spoznali boste marsikaj, pred čimer ste si v preteklosti zatiskali oči. Skrivnosti, ki ste jih delili z nekom lahko pridejo na dan, zato poskusite biti naslednjič malo bolj pazljivi, komu razlagate o svojih osebnih in delikatnih zadevah.

STRELEC
Veliko bo v torek in sredo, ko bo luna v levu kontaktov, veliko druženja, ki vas bo usmerilo v več sproščenosti. Vzemite si čas za prijatelje, družite se in zabavajte. Veliko bo idej, vse ne bodo uresničljive, marsikatera pa bo prinašala nenadne spremembe. Konec tedna se boste izkazali s hitrimi in duhovitimi odzivi. Čaka vas fantastičen zaključek zgodbe, ki bo prinesel tudi nekaj več spontanosti. Počutili se boste tako dobro, kot že dolgo ne.



KOZOROG
Ohranjajte v prvih dneh tedna svoj optimizem in dobro voljo. Drznosti in raztresenosti se boste težko izognili. Oboje združite in se potrudite, da dobro izkoristite sposobnosti pri sklepanju pogodbe, še posebej kar se tiče finančne plati. Ne zapletajte konec tedna v nepotrebne spore. Ni preprosto in ne pri roki, a v tem bo tokrat trik. Ne boste zadovoljni, dokler se ne boste lotili nečesa, kar je zahtevno, za kar resnično ni zagotovila ali se vam lahko posreči.

VODNAR
V sredini tedna bodo vaše prednosti prilagodljivost, odprtost in samozavest. S svojo prikupnostjo boste privlačili nasprotni spol in z lahkoto se lahko znajdete na pragu prijetne avanture. Podjetni uspeh vam bo zagotovljen, če boste le dobro založeni z vrhunsko profesionalnostjo. Nekaterim bo dana priložnost izobraževanja. Vedro razpoloženje bo zanetilo nove simpatije, ki pa lahko preidejo celo v ljubezensko razmerje.

RIBI
V prvih dneh tedna analizirajte svoje finančno stanje in se posvetujte z vsemi povezanimi. Telefonski klic vam bo spremenil razmišljanje, zato boste zelo zadovoljni in optimistično naravnani. Ljubljena oseba vam bo v zadnjih dneh tedna namenila več časa kot ponavadi, kar vas bo zelo presenetilo. Začnite ji tudi vi vračati naklonjenost. Povabite jo na izlet, kjer se boste z veseljem predajala drug drugemu.

prejšnji članek
Prvo donacijo akcije dm drogerie markt Slovenija - Združimo korake prejela OŠ Ledina
Zdravje
Prvo donacijo akcije dm drogerie markt Slovenija - Združimo korake prejela OŠ Ledina
naslednji članek
Luka Šulić ni pozabil na 2Cellos
Svet slavnih
Luka Šulić ni pozabil na 2Cellos