mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Življenjski slog
 

Za popotnikovo dušo

29. 10. 2019; 04.00
Avtor: K.M.
VELIKA LEVO ČEZ CELO STRAN 70 Stanovanje, popotnik, dekoracija

Popotnikovo stanovanje foto: AdobeStock

Kaj najdete v popotnikovem stanovanju? Zemljevid, s pomočjo katerega načrtuje pot, spomin (morda rožo) na eksotično destinacijo, prostor, kjer zapisuje spomine na zadnje raziskovanje, in veliko drugih podrobnosti v dekoraciji.

Ljudje, ki radi potujejo, tega ne počno zgolj zaradi trenutnega užitka, ampak večini to predstavlja tudi življenjski slog. Zato ni presenetljivo, če potovanja vključijo tudi v opremo svojega stanovanja.

Zemljevid sveta - Scratch Map

Zemljevid foto: Felix


Namesto slik, ogledal in fotografij lahko za dekoracijo sten v stanovanju uporabite tudi zemljevid sveta. V zadnjih letih so zelo priljubljeni zemljevidi Scratch Map, pri katerih preprosto odstranite zgornjo plast na državi, ki ste jo že obiskali. 
(www.felix.si, 24 99 eur)

Potovalni planerji

Potovalni planerji 2 foto: Time to Trawell

Potovalni planerji foto: Time to Trawell


Svoje potovanje boste še lažje načrtovali s pravim potovalnim planerjem, ki bo namesto vas »mislil« na vse podrobnosti, na katere boste morali biti pozorni. Mi smo našli prav posebna planerja Time to Trawell, v dveh barvah, ki sta ob vsem skupaj še polna navdihujočih citatov, na koncu pa boste z uporabo ustvarili pravo zakladnico spominov. Ustvarjalca ob tem poudarjata, da sta ju ustvarila, ker sta dolgo iskala nekaj podobnega, a na trgu tega nista našla. 
(www.timetotrawell.com @timetotrawell, 24,90 eur)

Hranilnik

Hranilnik foto: Felix


Za potovanja je treba varčevati. Zakaj ne bi tega počeli s hranilnikom, ki ga boste polnili z denarjem, namenjenim izključno naslednji pustolovščini. 
(www.felix.si, 12,99 eur)


Globus

Globus foto: AdobeStock

Globus momax foto: Momax


Na voljo so različni globusi, ki lahko odlično popestrijo vaš dom. Od klasičnih barvnih globusov do bolj retro različic. 
(www.moemax.si, 12,99 eur)

Turistični vodniki

Turistični vodniki foto: Dreamstime


Različni turistični vodniki v knjižnih oblikah hitro postanejo del dekoracije v domu osebe, ki rada potuje. Iz njih odseva tudi okus vsakega posameznika. 

prejšnji članek
Nikoli se ne bodo postarali
Svet slavnih
Nikoli se ne bodo postarali
naslednji članek
Kako prepoznati možgansko kap?
Zdravje
Kako prepoznati možgansko kap?