polna luna 7 Dobra karma

Tedenska astrološka napoved: dramatičen začetek...

Alberto Zangrillo Svet24.si

Italijanski zdravnik trdi, da virusa v Italiji ...

cerar pocivalsek-smc Reporter.si

Sanjske ponudbe za osem odpisanih: razkrivamo, ...

čelik7 Svet24.si

Pavle Čelik: »Državljani se zavedajo svojih ...

kuzma, korona-virus, meja, mejni-prehod Necenzurirano

Ko te izsiljuje Dunaj, se ti stoži po Bruslju

100913614_238493430776529_4655361849502988722_n Odkrito.si

Jan Oblak - Psa poslal s taksijem iz Slovenije v ...

branko cvek Njena.si

Ljubezen po domače: Branka osvojila vztrajna ...

Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za petek?
| Horoskop.si

Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za petek?

Horoskop, Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Danes bo zaradi lune v kozorogu vse usmerjeno k vašim notranjim vzgibom, ki bodo dosegli vrh. Poiskali boste osebe, ki vam bodo pripravljene pomagati in se z vami o vsem skupaj posvetovati.

BIK

Odločite se, prej kot bo prepozno. Še vedno preveč razmišljate o osebni zadevi, namesto da bi zavihali rokave in se neobremenjeno ter pogumno podali v akcijo.

DVOJČKA

Na osebnem področju se zaradi vpliva lune v kozorogu ne morete več držati ob strani, saj je preveč vsega, kar bi želeli izpostaviti. Tekoče zadeve so jasne, zato vam ni treba več čakati.

RAK

Sami se boste želeli prepričati o nečem, kar vas je dolgo obremenjevalo. Danes ne bo več več razlogov za oklevanje, zato se prenehajte izgovarjati in naredite kar morate narediti.

LEV

Naklonjen vam bo vpliv lune v kozorogu, ki v sebi skriva močno potrebo po osebni preobrazbi. To vas bo žalostnim energijam današnjega dne ponovno dvignilo in malce razbremenilo.

DEVICA

Danes boste morali razmisliti o preteklih energijah, ki že nekaj dni počasi pronicajo v vaše življenje. Čeprav se vam trenutno ne zdi preveč kritično, se čim prej poglobite vase.

TEHTNICA

Ne bodite neodločni, če slutite težave v določeni skupini ali družinskem krogu. Naklonjeni boste zanimivi osebi, o kateri ste intenzivno razmišljali že dlje časa.

ŠKORPIJON

Imate občutek, da morate pokazati še nekaj več, tisto, kar od vas ne pričakujejo. Lahko nadaljujete bolj sproščeno. Pri pomembnih zadevah pa pokažite, da ne nameravate odnehati.

STRELEC

Lahko se podate v nove podvige, še posebej na osebnem področju, kjer ste nekoliko zaspali. Ljubezen vas lahko kljub dnevu preminulih preseneti, zato ne obupajte prehitro.

KOZOROG

V današnjem dnevu z vplivom lune v kozorogu boste težko ostali korektni do tistih, ki vam niso najbolj naklonjeni. Če se želite temu izogniti, raje ostanite sami s sabo.

VODNAR 

Želeli si boste bližine osebe, ki jo pogrešate, zato izrazite svoja čustva, da bo situacija bolj jasna. Bodite zadovoljni z razpletom, saj bi se vse skupaj lahko končalo slabše.

RIBI

Zadržite se in ne poudarjajte kako zadovoljni ste, saj mogoče ne bodo razumeli vašega navdušenja. Današnje energije bodo hladne in celo nekoliko obremenilne.

Današnji horoskop so za vas pripravili na portalu horoskop.si.