požar avto hiša
Svet24.si

V požaru v Radljah ob Dravi uničeni osebni vozili, ogenj zajel tudi hišo

zaprti-menedžerji
Necenzurirano

Racman na Dobu: kdo od znanih menedžerjev je pred njim že moral v zapor

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za soboto?

2. 11. 2019; 07.00
Avtor: Horoskop.si
horoskop fairy

Horoskop foto: ps

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Dogodki zadnjih dni so spremenili vaše razmišljanje in težko se boste neobremenjeno prepustili. Občutili boste negativizem v ljudeh, ki so vam običajno popolnoma naklonjeni.

BIK

Ne bodite preostri do tistih, ki vas samo opozarjajo na pomanjkljivosti. Pomembno bo, da se zavedate omejitev in ne poizkušate z glavo skozi zid, kot je zapisano v vaših karakteristikah.

DVOJČKA

Samski se boste znašli z osebo, ki je zanimiva in je bla do sedaj nedostopna. To je čudovita priložnost, da napredujete. Vezani boste imeli zvečer nekaj težav s prilagodljivostjo.

RAK

Nikar se ne vznemirjajte, če vas ljudje opravljajo. Če vas ne bi, bi to pomenilo da ste nezanimivi. Naklonjen vam bo prijatelj nasprotnega spola, ki vam bo pomagal razsoditi, kaj bo za vas dobro in kaj ne.

LEV

Kdor še nikoli ni naredil napake, še nikoli ni poskusil česa novega, zapomnite si to. Svoje občutke lahko v današnjem dnevu izrazite skozi umetnost, kar vas bo sprostilo.

DEVICA

Številne aktivnosti in stiki s partnerji prinašajo nov navdih. Izpeljali boste dogovore in uspešno zaključili kočljivo situacijo. Izkoristite prosti čas za pogovor z nekom, ki vas vedno nasmeji.

TEHTNICA

Ne pričakujte da se bodo zadeve rešile same, raje storite kakšen korak v smeri novih poznanstev, saj se že nekaj časa počutite osamljeno. To je vaša priložnost, pogumno jo sprejmite.

ŠKORPIJON

Danes je zaradi vpliva lune v kozorogu čas za izpolnjevanje nalog, in sicer na osebnem področju. Precej pusto in dolgočasno bo počutje. Ne boste preveč razmišljali, saj imate občutek, da bo čas prinesel spremembe.

STRELEC 

Precej nevzdržni boste zaradi tega, ker vam prijatelji ne bodo pomagali tako kot bi vi želeli. Odnosi bodo dosegli stopnjo vrelišča, zato pazite, pogovor se lahko sprevrže v velik nesporazum.

KOZOROG

Srce se vam bo ogrelo za nekoga, ki za vas žal ni najbolj primeren, saj potrebujete stabilnost. Današnji dan bo bolj nihajoč, vendar se s tem preveč ne obremenjujte.

VODNAR

Danes boste prišli do zaključka, da imate določene težave, zato naredite načrt, kako boste jih boste začeli reševati. Poiščite pomoč prijatelja in si ne zatiskajte oči pred resnico.

RIBI

Vezanim se danes obeta romantičen dan, obarvan s čustvenimi izjavami. Samski ste se v zadnjem času premalo posvečali sebi in svojemu telesu, zato je čas, da to nadoknadite.

Današnji horoskop so za vas pripravili na portalu horoskop.si.

prejšnji članek
Boža zapustila šov, a ne praznih rok …
Svet slavnih
Boža zapustila šov, a ne praznih rok …
naslednji članek
Dvojčka Klobasa izgubila bitko v areni
Zdravje
Dvojčka Klobasa izgubila bitko v areni