loterija loto žogice žrebanje Svet24.si

Zadel šestico in kmalu izvedel, da mu ne bodo ...

surreal-402829 Dobra karma

Ob smrti svoje nevarne želje vzamemo žive s seboj

železniška proga_tiri_vlak_opozorilo Svet24.si

Tragedija na glavni ljubljanski železniški ...

trenirka, reševanje-v-gorah, triglav, športni-copati, podhlajen Svet24.si

FOTO: Tujec tako (ne)opremljen na Triglav, sledili...

smeh Dobra karma

Obstajajo tri besede, ki takoj razkrinkajo lenuha

žagar, arnej Njena.si

Tanja in Arnej presenetila z razkritjem!

kmetija2019 Njena.si

Jan nam je razkril, kaj se dogaja med njima

Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za torek?
| Horoskop.si

Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za torek?

Horoskop za torek, 25.8., Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Jin in jang od vas zahtevata bolj trdo delo na nekaterih področjih, ki so ušla izpod nadzora, vendar vam bo to uspelo brez večjih težav, saj hitro dojemate in ste iznajdljivi, bolj kot ostala znamenja.

BIK

Dobra volja in pozitivno razmišljanje vas bosta vodila v višave. Strinjali se boste s pogoji, ki vam jih bo nekdo postavil. Vseeno pa zaupajte svoji intuiciji in se ne predajte tako zlahka.

DVOJČKA

Močno hrepenite po uspehu in slavi. Tega danes ne bo pretežko doseči, saj že dobro veste, koga imate na drugi strani, predvsem pa to, da si že nekaj časa želita določeno stvar.

RAK

Dobra novica je, da bo v ljubezni danes vse na najvišji možni ravni. Preizkušnje v današnjem dnevu vas bodo osebnostno okrepile in vas spremenile v pozitivnem pomenu.

LEV

Danes bo vaša nestrpnost do drugače mislečih zelo izrazita. Sodelavec bo jasno izrazil svoje mnenje, ne ugovarjajte mu, ker bi v nasprotnem primeru izvali večji konflikt.

DEVICA

Ugotovili boste da je lahko delovno okolje vir sreče in prijateljskih odnosov. Zelo vam bo koristil stik s tistimi, ki razmišljajo podobno ter vpliv lune v vodnarju. Naj se koristno in prijetno združi.

TEHTNICA

Vi boste danes največji mirovnik med vsemi znamenji. Izogibali se boste konfliktom, napetim situacijam in ljudem, ki so preveč agresivni v svoji komunikaciji. Večer bo nežen.

ŠKORPIJON

Čustveni izbruh bo danes neizbežen, zgolj od vas pa je odvisno, do katere meje ste se tokrat pripravljeni spustiti. Spoznanje, da nikjer ne uživate tako kot doma, bo za vas balzam.

STRELEC

Zastavili vam bodo veliko vprašanj, vendar ne jemljite vsega tako resno. Kot boste tudi sami spoznali, gre le za izmenjavo različnih mnenj, kar vas naj ne vznemiri.

KOZOROG

Znani ste po tem, da ste trmasti in nepremagljivi. Uporabite ti dve lastnosti, tudi ko se boste morali spopasti s kakšnimi manjšimi zdravstvenimi tegobami ali raznimi nesporazumi.

VODNAR

Bolj boste ljubljeno osebo spreminjali, več težav se nakazuje v vajinem odnosu. V prvi polovici dneva se bodo pojavile težave s tistimi, ki vam bodo želeli vsiliti svoja prepričanja.

RIBI

Naredite kakšen nov korak, posebno v ljubezenskih odnosih. Ne bo vam žal, tako boste le prijetno presenetili partnerja ali prijatelja. Okoli vas se nahajajo dobre priložnosti za začetek dobre zveze.

Današnji horoskop so za vas pripravili na portalu horoskop.si.