loterija loto žogice žrebanje Svet24.si

Zadel šestico in kmalu izvedel, da mu ne bodo ...

surreal-402829 Dobra karma

Ob smrti svoje nevarne želje vzamemo žive s seboj

železniška proga_tiri_vlak_opozorilo Svet24.si

Tragedija na glavni ljubljanski železniški ...

trenirka, reševanje-v-gorah, triglav, športni-copati, podhlajen Svet24.si

FOTO: Tujec tako (ne)opremljen na Triglav, sledili...

smeh Dobra karma

Obstajajo tri besede, ki takoj razkrinkajo lenuha

žagar, arnej Njena.si

Tanja in Arnej presenetila z razkritjem!

kmetija2019 Njena.si

Jan nam je razkril, kaj se dogaja med njima

Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za sredo?
| Horoskop.si

Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za sredo?

Horoskop, Pixabay

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

V svoji koži se boste počutili odlično, kar bodo opazili vsi. Nihče se vam ne bo mogel upreti, še najmanj pa nekdo, ki ga imate radi. Priložnosti, ki jih boste deležni, se bodo ves čas pojavljale.

BIK

Dobili boste moč in se pogumno soočili s partnerskim odnosom, ki terja spremembe. Po pogovoru se boste počutili prerojeni in s svežo energijo lahko nadaljujete svojo pot.

DVOJČKA

Od družine in prijateljev lahko danes pričakujete podporo. V ljubezni vam bodo cvetele rože kakor še nikoli, ključ do uspešne komunikacije pa bo v odkritosrčnosti in zaupanju.

RAK

Energijo pametno porazdelite, tako bo izkupiček občutno večji. Merkur vam jo bo občasno zagodel, saj s stresnimi situacijami ne bo skoparil. Zato pazite na svoje telo in se poskusite več gibati.

LEV

Morda bi si morali narediti nekoliko drugačen urnik, ki ga boste popestrili z novo zanimivo dejavnostjo. Venera vam bo še posebej naklonjena, če se nahajate v resnem razmerju.

DEVICA

Srčni nemir se vas lahko dotakne, ko se bosta s partnerjem podala novim dogodivščinam na proti. Ne trudite se posebej ugajati, ker ste simpatični prav takšni kot ste.

TEHTNICA

Ne odločajte se prehitro, še posebej takrat, ko bo treba odločitve sprejeti na poslovnem področju. Nagajala vam bo vaša trma, ki vas bo danes spremljala na vsakem koraku.

ŠKORPIJON

Danes se vam lahko podre kakšen odnos, vendar vam ne bo jasno, kje tiči razlog. Bodite bolj spontani in se brez-skrbno podajte naprej, brez slabe vesti ali občutka krivde.

STRELEC

Nikoli niste bili in nikoli ne boste agresivni, zato vas bodo ljudje z grobim pridihom še bolj odbijali. Hrepeneli boste po nežnosti in umirjenosti. Bolj intenzivno se boste nagibali tudi k umetnosti.

KOZOROG

Na trenutke se boste počutili nekoliko nezadovoljno saj se nekdo ne bo odzval kot ste si zamislili. Številni dvomi bodo poskrbeli, da bo vaše razpoloženje do bližnjega nekoliko napeto.

VODNAR

Dan prinaša dodatno delo, vendar si prav vsega ni treba takoj naložiti, naj mine nekaj časa, da stvari dobijo pravo obliko. Postavili se boste na stran bolj labilnih.

RIBI

Prikupil se vam bo nekdo iz družbe, ki vam je neznana, kar vas bo na začetku nekoliko presenetilo. Vse skupaj bo še bolj intenzivno, posebno če trenutno iščete le potrditev.

Današnji horoskop so za vas pripravili na portalu horoskop.si.