loterija loto žogice žrebanje Svet24.si

Zadel šestico in kmalu izvedel, da mu ne bodo ...

surreal-402829 Dobra karma

Ob smrti svoje nevarne želje vzamemo žive s seboj

železniška proga_tiri_vlak_opozorilo Svet24.si

Tragedija na glavni ljubljanski železniški ...

trenirka, reševanje-v-gorah, triglav, športni-copati, podhlajen Svet24.si

FOTO: Tujec tako (ne)opremljen na Triglav, sledili...

smeh Dobra karma

Obstajajo tri besede, ki takoj razkrinkajo lenuha

žagar, arnej Njena.si

Tanja in Arnej presenetila z razkritjem!

kmetija2019 Njena.si

Jan nam je razkril, kaj se dogaja med njima

Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za četrtek?
| Horoskop.si

Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za četrtek?

Kaj napovedujejo zvezde?, Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Danes lahko podarite prednost prijateljstvu in ljubezni. Draga oseba vam bo naklonjena, nekoliko vas bo zmotilo le to, da vam ne odgovori takoj. Nekoga ne morete pozabiti.

BIK

Povsem po naključju vam bo nekdo, ki vam je všeč prekrižal pot, kljub temu pa boste vzkipeli. Ali res ne znate nadzorovati svojih odzivov. Zamislite se in skušajte nekaj spremeniti.

DVOJČKA

Prenehajte odlagati osnovne stvari do zadnje minute, npr. obisk pri zdravniku. Preverite in se prijavite, da lahko opravite s težavami takoj, ko se pojavijo in jih preprečite.

RAK

Vsekakor se držite tistih, ki so vam že dokazali naklonjenost. Razmišljali boste o priložnostih, ki se bodo izkazale za zelo zanimive. Le manjši korak boste morali narediti.

LEV

Planeti vam v današnjem dnevu obljubljajo napete trenutke in prelepe spremembe. Pomembno pa je, da partnerju sporočite, kakšne so vaše želje in pričakovanja.

DEVICA

Samskim kot večnim optimistom bodo šteti dnevi svobode, saj prijateljevanje s všečno osebo preide v poglobljen odnos. Ljubezen je na pohodu tudi pri tistih, ki ste v resni vezi.

TEHTNICA

Družinske odgovornosti bodo v današnjem dopoldnevu spodbujale trezne premisleke o finančnem področju. Pomagajte si s prilagodljivostjo in uspelo vam bo nemogoče.

ŠKORPIJON

Ni razlogov za dvome, pustite, da se stvari odvijajo spontano, in ne bodite preveč togi, kot tolikokrat do zdaj. Vezani vztrajajte glede načrta, ob katerem sta z drago osebo že dogovorjena.

STRELEC

Preveč se ukvarjate z nečim, kar vam krade energijo in zadeva osebo, ki je ne morete razumeti. Sicer pa ne gre za resnejše težave, kvečjemu za obojestransko neprilagodljivost.

KOZOROG

Ne belite si glave, če vas vaši prijatelji v današnjem dnevu ne bodo razumeli, že kmalu bo veliko bolje. Posvetite se uresničevanju že pozabljenih, a tudi ustvarjalnih načrtov.

VODNAR

Nove priložnosti, optimizem in dobra volja, vas bodo spremljali na vsakem koraku. Deležni boste vzpodbude bližnjih. Vaši trenutki sreče se bodo odvijali do večera.

RIBI

Poskusite delovati bolj samostojno in samozavestno. Pred vami je precej razgiban dan. Dela boste imeli ogromno, poleg tega se vam obeta veliko dogajanja na zasebnem področju.

Današnji horoskop so za vas pripravili na portalu horoskop.si.