jernej tozon Dobra karma

Napoved: do poletja 2023 se bo Čuku Jerneju ...

PinkBlackGreen_FINAL Svet24.si

RAZKRITO: S tem telefonom boste dobili največ za ...

planet1 - foto jaka koren Svet24.si

Najprej se je videlo iz vesolja, kar zdaj ...

čelik7 Svet24.si

Pavle Čelik: »Državljani se zavedajo svojih ...

kuzma, korona-virus, meja, mejni-prehod Necenzurirano

Ko te izsiljuje Dunaj, se ti stoži po Bruslju

jelena karleuša Odkrito.si

Ljubil naj bi jo znan turški igralec!

Šerbi Njena.si

Naprodaj hiša pokojne Šerbi

Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za petek?
| Horoskop.si

Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za petek?

Kaj napovedujejo zvezde?, Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Odlično razpoloženi boste polni zagona. Poskusite uskladiti želje z realnostjo in zaupajte predvsem sebi. Ko bodo vsi pričakovali da vas bo nesporazum spravil ob živce, boste pokazali bojevitost.

BIK

Razmerja, za katera ste se trudili, da jih popravite ali osvežite, lahko zlahka razpadejo zaradi ene nepremišljene besede. V tem času boste ugotovili, da vaša dejanja lahko naredijo veliko razliko.

DVOJČKA

Niste v najboljši koži, zato se tam, kjer niste sigurni vase, ne izpostavljajte preveč. Določene zgodbe še ne morete dokončati, zato se sprostite in po možnosti usmerite v kaj drugačnega.

RAK

Načrti bodo dobro zastavljeni, vi pa zadovoljni z izkupičkom. Nepričakovana dejanja vas bodo večkrat želela zmesti, vendar lahko vse to prebrodite, če boste dovolili, da vas nekdo usmerja.

LEV

Ne zapirajte se vase, partner vam bo z veseljem prisluhnil, če se mu boste le dovolj odprli. Pozitivno spremembo bodo opazili tudi prijatelji, v družbi katerih boste danes zelo sproščeni.

DEVICA

Zakaj bi se ves čas samo pritoževali, ko pa lahko naredite pomemben korak in se podate naprej po svoji poti, polni samozavesti in ljubeznivega delovanja.

TEHTNICA

Poskusite najprej pomisliti na realno situacijo, šele nato se podajte v akcijo, če bo to sploh še potrebno. Nekoliko bolj se ljubljeni osebi prilagodite, prihaja več ljubezni.

ŠKORPIJON

Ne bodite črnogledi, stvari ki se dogajajo, so kratkoročnega značaja. Vsekakor pričakujte še eno priložnost, ki vam bo ponudila veliko več. Čim prej se morate dogovoriti.

STRELEC

Ne boste ravno prekipevali od energije, primanjkovalo vam je pa tudi ne bo. Bolje boste spali, kar se vam bo poznalo na obrazu. Naj bo dan namenjen počitku.

KOZOROG

Na obzorju je nekaj, kar vam veliko pomeni in vas mika že nekaj časa. Srce vam bo zadovoljno poskočilo, saj boste doživeli prijetno presenečenje s strani osebe nasprotnega spola.

VODNAR

Vaše smole, ki vas je spremljala in vam ni dovolila zaslužiti, je konec. Ne imejte strahu pred tveganjem, seveda pa pred odločitvijo za kakšno samostojno pot preverite vse možnosti.

RIBI

Imate veliko dobrih idej in zato ni razlogov, da bi čakali na pobude drugih. Vse boste opravili z lahkoto, kar vas bo razveselilo. Pokažite prijateljem, da vam lahko zaupajo.

Današnji horoskop so za vas pripravili na portalu horoskop.si.