Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za sredo?

20. 11. 2019; 06.15
Avtor: Andreja Novak
horoskop

Kaj so vam napovedale zvezde? foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

Oven
Zadrževanje čustev vam ne bo šlo dobro od rok, vseeno pa ne morete vsakomur servirati tega, kar vi čutite brez, da bi preverili, kaj se je zares dogajalo. Ne predvidevajte, ker vam to ne gre dobro od rok. 

Bik
Iskrice strasti bodo danes preskakkovale tam, kjer ste najmanj pričakovali. Presenečeni boste nad celotno situacijo, še najbolj pa nad svojo rekacijo. Naenkrat boste oživeli in strast vas bo prevzela. 

Dvojčka
Notranja sprostitev in dobra volja vas bo preplavila, ko boste danes uspeli skomunicirati stvari, ki so vas mučile že dlje časa. Reakcije ne bodo tako hude, kot ste se bali, a za nekaj časa pustite zadeve stati. 

Rak


Odličen dan za delo. Po svoje se boste lahko organizirali in ideje vam bodo kar letele. Sami sebi ne boste mogli verjeti, da se vse to dogaja. Če je le možno, ohranite kreativnost zase, ne iščite potrditve od okolja. 

Lev
Iskali boste sočutje od prijateljev, pa ga žal ne boste dobili. Namesto tega boste ugotovili, da imate precej nerealno družbo, kjer vsak gleda samo nase in da tukaj nimate kaj iskati, če želite pravo prijateljstvo. 

Devica
Ideje, o katerih ste razmišljali zadnje čase, lahko začnete resničevati s polno paro. Našli boste sodelavce oz. podporo za to. Pomembno pa je, da razmislite vse vidike preden druge povabite zrave, sicer bo šlo vse drugače, kot ste si želeli. 

Tehtnica
Ne trudite se dokazati okolici nekaj, kar samo vi veste, da ni tako. Sprostite se in dovolite, da vas vodi življenje bolj v zanimivo smer, smer strasti in ljubezni. Odpirale se bodo možnosti, vi pa se boste zabavali že ob mislih na vse to. 

Škorpijon


Malo boste obstali v zraku, nikjer se ne bo izšlo tako, kot ste si želeli ali načrtovali. Sodelavci ali vaši bližnji vidijo stvari čisto drugače, vi pa morate dati potrditev na nekaj, v kar vi ne verjamete. Potrebno bo usklajevanje. 

Strelec
Ne obljubljajte stvari, ki jih ne morete izpolniti. Ne glede na to, kako idealno bo vse skupaj izgledalo, najprej preverite svoj urnik in vpletenost drugih ljudi, sicer boste izzvali prepir na vseh straneh. 

Kozorog
Romantično naklonjenost vam bo danes pokazala oseba, od katere ste pričakovali vse drugo kot pa to. Metuljčki v trebuhu in vaša zadrega bo pokazal vašo pravo reakcijo, ne glede na to, kako jo boste skrivali. 

Vodnar
Ljubezen vas bo pripravila do neverjetne učinkovitosti in skozi navdušenje nad življenjem in dogajanji boste razširili vpliv sodelovanja in se odločili za nekatere stvari na hitro, a zelo dobro. Zaupajte si. 

Ribi


Skozi zanimiv pogovor boste s popolnimi neznanci prišli do skupnih interesov v zelo kratkem času in kar ne boste mogli verjeti, kako je to mogoče. Pokazale se bodo dobre možnosti za skupno sodelovanje.

prejšnji članek
Jan nam je razkril, kaj se dogaja med njima
Svet slavnih
Jan nam je razkril, kaj se dogaja med njima
naslednji članek
Izgubila glas, prenehala govoriti ...
Svet slavnih
Izgubila glas, prenehala govoriti ...
#nasazenazenska
nasazenazenska