smrkavost Dobra karma

Bolezen na dopustu? S temi koraki ji boste ušli ...

Dejan Babosek,Tilka Bogovič Svet24.si

FOTO: To je slovenski režiser, ki je ozmerjal ...

marjan sarec pl1 Reporter.si

Šarec: Konstruktivna nezaupnica je samo navidezno...

kajenje, droga, konoplja, marihuana Svet24.si

Petina slovenskih 15-letnikov je konopljo kadila ...

POL20150214_BOR1080-2 Necenzurirano

SDS je globoka država #kolumna

ellen-degeneres Odkrito.si

Zaton Ellen DeGeneres?

na granici _NNL3 Njena.si

Filip Juričić zapustil priljubljeno serijo

Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za ponedeljek?
| Andreja Novak

Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za ponedeljek?

Kaj napovedujejo zvezde?, Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

Oven
Po manjšem prepiru se boste pomirili in dali, pa tudi zahtevali jasna navodila in dobro sodelovanje. Ne morete več prenašati ljudi, ki govorijo eno, delajo pa drugo. Pomirili se boste in začeli vse na novo. 

Bik
Nihali boste med spomini in podobo, ki ste jo želeli ustvariti v določenem okolju ter med iskrenostjo in polnim življenjem. Ni še jasno, kako se boste odločili, saj vas rutina precej trdno drži v krempljih. 

Dvojčka
Flirtali boste v službi ali med sodelovanjem s prijatelji. Nihče ne bo zares opazil, kako se bo širila energija ljubezni, a kaj kmalu bo vsem jasno, ko boste v sreči pretiravali z pokloni in namigi. 

Rak
Odločni boste priti zadevam do dna in aktivirali se boste ter postali pravi raziskovalec. Nihče ne bo vedel, kdaj in kako boste prišli do podatkov, a spremembe, ki jih boste s tem naredili, bodo v korist mnogih. 

Lev
Ne boste si mogli pomagati in v valu navdušenja boste povedali več, kot je bilo smiselno ter izgubili boste vse tiste prijatelje, ki že prej niso zares bili na vaši strani. Sedaj bodo odkrito pokazali sodbe in predsodke o nečem ali nekom, ki vam je pri srcu. 

Devica
Optimizem vas bo vodil na novo delovno mesto in želeli si boste prav tega, sprememb z novim začetki, kjer lahko postavite stvari na svoje mesto na način, ki vam odgovarja. 

Tehtnica
Čakanje se vam bo zdelo kot večnost, čeprav boste na nek način celo uživali ob misli na vse to, kar se dogaja. Če lahko, si vzemite dan čisto zase in si naredite osebni načrt za prihodnost, da ne pozabite nase. 

Škorpijon
Instinkt vam bo pokazal, kdo je pravi sodelavec za vas in kdo ne. Skozi zaznavanje okolice boste namreč točno zaznali, kdo vam ne bo škodoval in kdo vibrira na način, ki vam ustreza. Zaupajte si. 

Strelec
Ekstravagantnost, pa tudi malo pretiravanja boste izzvali v okolju s svojimi dejanji. Ne hudujte se na druge, če samo odgovorijo na to, kar vi izzovete. Raje poglejte, koliko dobrega to prinese in se veselite. 

Kozorog
Skrbno se boste pripravili na neko srečanje, ki vam bo dalo veliko optimizma in dobre volje, pa čeprav še ne veste za rezultat. Že samo možnost, da se vam lahko to zgodi, vam bo dala veliko več, kot ste pričakovali. Priznanje. 

Vodnar
Počasi se bo naglica in stres, v katerega ste se zapletli zadnje skorajda mesece, pomirila. Danes bo že dan, ko se vam bo zdelo čisto premirno in boste še malo pobrskali po internet, če je kaj novega. 

Ribi
Skrivnostni boste in čeprav bo jasno, da se nekaj dogaja tako v ljubezni kot v poslu, ne boste želeli priznati nikomur, še sebi le komajda. Ne želite se prehitro veseliti, da se ne bo ponovila zgodba preteklosti.