Mila Kunis Svet24.si

FOTO: Si to ti, Mila?

polna luna Dobra karma

12. 12. - zadnja polna luna tega desetletja in ...

letalonosilka, Admiral Kuznjecov Svet24.si

VIDEO: Zagorela edina ruska letalonosilka, ...

sneg, promet, snežne razmere, sneženje, zima, žlabudra, plundra Svet24.si

Zdaj gre zares, petek 13. prinaša sneg do nižin

ženska Dobra karma

Nihče ne sme imeti večje moči nad vašimi ...

marjana in silvo Njena.si

KMETIJA: Moški, ki ljubi Marjano Povše

tanja in rene večerja Njena.si

Tanja in Rene ujeta na romantični večerji

Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za četrtek?
| Andreja Novak / Dobra Karma

Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za četrtek?

Horoskop, ps

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

Oven

Iščete novo službo ali poslovno sodelovanje? Ne izogibajte se pogovorom in prostovoljstvu na področjih, ki vas zanimajo. Tako boste srečali primerne ljudi, ki vam bodo pokazali pot naprej.

Bik

Lahko, da boste prejeli bogata darila ali povišico, saj so vam zvezde naklonjene v to smer. Pomembno pa je, da vnesete večjega osebnega reda v svoje življenje, kar vam bo dalo zadovoljstvo.

Dvojčka

Prijateljstvo bo na preizkušnji, saj ne boste morali čez pogovor uskladiti nerazumevanje. Stara čustva odrinjenosti se bodo odprla in potrebovali boste nekoga, da vas potolaži.

Rak

Začutili boste globoko hvaležnost do ljudi, ki vas niso pohodili, ko so imeli možnost. Ne hitite, vzemite čas za tiste, ki vas povabijo na kavo. Ne izgovarjajte se, najdite čas za njih.

Lev

Zakaj čutite, da se morate vi prilagoditi? Kot Lev ste rojeni, da sijete in da vaši domači in bližnji podporejo ta vaš notranji sijaj. Za podporo v službi predlagajte spremembe, ki so vam pisane na kožo.

Devica

Odločno boste nastopili v svoji službi ali na poslu. Računali boste na pomoč svojih prijateljev, ki pa ne bodo točno razumeli, kaj želite od njih, zato se to ne bo tako izteklo, kot ste načrtovali. Previdno.

Tehtnica

Resno se boste lotili stvari, ki ste jih obljubili pred časom, pa so vsi na to že pozabili. Polni boste delovnega elana, kar se bo poznalo na vseh področjih. Ne pokažite vsega naenkrat, saj bodo želeli še več od vas.

Škorpijon

Lahko, da boste precej zadovoljni s sabo, vendar ne računajte, da bodo to drugi avtomatsko videli. Precej se boste morali potruditi, da se dobro razložite tistim, ki vas bodo poslovno ocenjevali.

Strelec

Nemirni boste in širili nemir tudi dalje. Ne povejt vsega, kar vam pade na misel in tudi ne delajte nič po svoje brez soglasja sodelavcev ali svojih domačih. Pogovoriti se je treba ravno takrat, ko niste mirni!

Kozorog

Ne boste se upirali ničemur, saj ne boste točno vedeli, kaj se dogaja. Nihče ne bo nič opazil, da ste popolnoma v svojem svetu, razen, če ne boste pretirano komunicirali in se izdali skozi neprimerne izjave.

Vodnar

Optimistično boste nadaljevali s svojim delom in ne boste se pustili motiti nikomur. Skozi različne pogovore in potovanja ste nabrali toliko izkušenj, da ste pripravljeni čisto na vse.

Ribi

Določeni strahovi ali sumničavost vas bo spustila in lažje se boste osredotočili na svoje smiselno delo. Ne ukvarjajte se z ljudmi, ki vam poročajo samo o težavah. Preslišite jih in delajte svoje.