Neca Falk Dobra karma

70 let najbolj znane slovenske rdečelaske

meghan harry new (3) Svet24.si

Oboževalcem gresta že kar pošteno v nos

suncic_pl_01.11.14 Reporter.si

Maja Sunčič: Naši levici se je dokončno ...

srečanje janša plenkovič Svet24.si

Po srečanju vrhov Slovenije in Hrvaške: na ...

Aleksandra Pivec Necenzurirano

Prvi kadrovski poraz Aleksandre Pivec

jelena karleuša Odkrito.si

Znan IQ Jelene Karleuše

marijana-batinić Njena.si

Skrušena Marijana Batinić: 'pretresena sem'

Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za nedeljo?
| Andreja Novak / Dobra Karma

Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za nedeljo?

Horoskop, Dreamstime

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

Oven

Preobremenjeni boste s poslom, kar bo motilo vse vaše družinske člane, saj se zavedajo, da so to vaše prioritete in da vi določate, koliko časa posvetite službi in koliko njim.

Bik

Če boste na zmenku ali na srečanju s simpatujo želeli takojšnjo akcijo v postelji, se boste hudo zmotili in užalili osebo do konca. Če ne boste rešili situacije s humorjem, bo to zadnje srečanje.

Dvojčka

Navdih in ideje, ki vas bodo navdušile, napišite in si jih dajte v svoj najbližji urnik. Dogajajo se vam dobri preboji v razumevanju nečesa, kar vam bo odprlo dobro prihodnost.

Rak

Sprostili se boste in naredili več, kot ste pričakovali, saj boste nenadno dobili dober navdih za vse tisto, kar ste se prej mučili. Danes boste ustvarili toliko, kot prej v štirinajstih dneh. Nič zato, če je nedelja.

Lev

Pomirjeni boste s svojo družino in postavili se boste za najbolj pridne družinske člane. S tem jim boste dali še več veselja, da bodo pomagali in sodelovali pri vseh opravilih.

Devica

Čutili boste strast in predanost določeni osebi, ki vam je že dlje časa všeč. Potrudite se, da boste čim več časa preživeli s to osebo in s tem odprli možnosti za kaj več. Pokažite svoja čustva.

Tehtnica

Seksualna energija, ki jo boste oddajali, bo pripravila nekoga, da vas bo po dolgem času kontaktiral. Presenečeni in veseli boste, čeprav ne boste več tako optimistični okoli te osebe.

Škorpijon

Imeli boste veliko volje in idej,naredili boste vse, kar je potrebno, nikakor pa ne boste želeli vse postaviti na novo. Bali se boste začeti vse na novo, pa čeprav je neustavljivost tipična lastnost vašega znamenja.

Strelec

Posvetite dan sebi, če lahko. Uskladite svoje notranje želje, cilje, čustva in razmislite, kakšno je bilo leto in kam bi se sedaj želeli usmeriti. Prihaja namreč sprememba, kjer je dobro, da veste, kaj si želite.

Kozorog

Ne zavrnite povabila na kavo. Prav tako se ne obremenjujte, kako bo, saj je dovolj, da se sprostite in sprejmete podporo zvezd, ki vas vse bolj usmerjajo v strast in ljubezen.

Vodnar

Sanjarjenje vam je prišlo v navado, kar je dobro, ker se preko tega odpirate za nove možnosti in nove ideje, ki jih sicer ne bi sprejeli v svoje življenje. Tako vas srce vodi tja, kamor je prav, da greste.

Ribi

Čisto preveč obiskov in želje po druženju boste zaznavali iz okolja. Razmislite, kaj si želite in tako tudi naredite. Če bi ste družili, potem pojdite samo ven in srečali boste prave ljudi.