testenine črvi odpoklic
Svet24.si

Odpoklic izdelka: Na trgovskih policah so se znašle testenine s črvi

Klemen Žibert
Necenzurirano

Objavljamo poročilo o finančni luknji v SD: kaj pravi Žibert?

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

NAGRADNA AKCIJA: PRAZNIČNI HVALA

2. 12. 2019; 10.30
Avtor: Oglasno sporočilo
Slika19
Pridružite se najbolj hvaležni akciji letos. Zaupajte nam, kdo vam je polepšal letošnje leto in z nami delite svojo zgodbo hvaležnosti. Pet najboljših zgodb bo izbranih, tisti dobrotniki, ki bi se jim radi zahvalili, pa bodo z našo pomočjo bogato obdarjeni.

»Čutiti hvaležnost brez, da jo izrazimo, je tako, kot da bi kupili darilo, ga lepo zavili in ga nikoli ne bi podarili.«

-William Arthur Ward

Projekt Praznični hvala pripravljamo z namenom, da letošnji december spodbudimo cikel hvaležnosti med Slovenci.

Vsi tisti, ki čutijo hvaležnost do drugih ljudi v svoji skupnosti, jo bodo izrazili tako, da nam pošljejo svoje zgodbe in nas tako seznanijo s tem, komu bi se radi zahvalili in za kaj. Na rubriki »Praznični hvala« na spletni strani Svet24.si lahko oddate svojo zgodbo in s tem vstopite v nagradno akcijo. Med vsemi prejetimi zgodbami bo strokovna komisija izbrala 5 najbolj izstopajočih primerov hvaležnosti.

Nato bo medijska hiša Media24 skupaj s partnerji: Pošta Slovenije, eBull in drugimi poskrbela za to, da se dobrotnike primerno nagradi.

Koga lahko prijavite?

Prijavite lahko vse tiste, ki so vam v tem letu pomagali. Bodisi vaše osebne zdravnike, zobozdravnike, avtomehanike, frizerke, kozmetičarke in ostale, ki so za vas opravili kakršno koli storitev ali dobro delo, ko ste se znašli v stiski.

Kako poteka obdarovanje?

Eden od obrazov medijske hiše Media24 se bo odpravil do dobrotnika, ki ga je prijavil nekdo, ki mu je za nekaj hvaležen, ga presenetil in nagradil s simboličnim paketom (polnim produktov podpornikov projekta). Lahko ga bomo ulovili doma, na delovnem mestu ali med opravki. Tudi prijavitelj je lahko ob obdarovanju prisoten.

Sedaj veste, na kakšne načine se obdaruje svoje najbližje po vsem svetu. Daril pa ne izročamo samo zato, ker tako veleva tradicija, ampak ker smo za svoje najbližje hvaležni.

Zdaj pa razmislite … Poleg svojih najbližjih – za koga ste še hvaležni? Zagotovo vam je letos nekdo olajšal kakšno preizkušnjo, vas rešil iz zagate, ali pa preprosto tako dobro poskrbel za vas ali vašo lastnino, da bi mu radi rekli: HVALA. Pridružite se projektu Praznični hvala, zaupajte nam svojo zgodbo hvaležnosti in z malo sreče nagradite svojega frizerja, avtomehanika ali zobozdravnika!

Delite z nami zgodbo hvaležnosti TUKAJ.

Splošni pogoji.

prejšnji članek
Znan je prvi tekmovalec šova Zvezde plešejo
Resničnostni šovi
Znan je prvi tekmovalec šova Zvezde plešejo
naslednji članek
Zvezdnik se je z novo pesmijo poklonil svojemu nekdanjemu dekletu
Svet slavnih
Zvezdnik se je z novo pesmijo poklonil svojemu nekdanjemu dekletu