Ana Tavčar Dobra karma

Ana Tavčar za neozdravljivo bolezen skrbi na ...

regina2 Svet24.si

Regina je poročena že 25 let. To so njeni nasveti

druzinska fotografija pogacar xx Reporter.si

Ozadje čudeža na dveh kolesih: Vse družinske ...

meja Svet24.si

Teh hrvaških županij ni več na rdečem seznamu,...

18418X0073 Necenzurirano

Kam so izginili direktorji #kolumna

rumena majica Odkrito.si

Pogačar rumeno majico podaril v dobrodelne namene

Marjan Jakša Njena.si

Ljubezen po domače: Marjan v šov s posebnim ...

Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za soboto?
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za soboto?

Kaj napovedujejo zvezde?, Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

Oven
Na živce vam bodo šli vaši domači ali sodelavci, ki bodo iskali resnična dejstva v tem, kar govorite. Ne bodo razumeli pesniške svobode, ki si jo vi večkrat dovolite.

Bik
Mehkoba in seksualna energija vas bo prevzemala, a še vedno se boste upirali usodi, ki pa vas želi pozitivno usmeriti. Ne bojujte se s sabo, sprejmite, kar je v vas in bolje bo.

Dvojčka
Stara čustva, pa tudi manipulacija se bo pokazala ob dogodkih, kjer že dolgo niste bili. Ne nasedajte lepim besedam, če ne čutite, da je za njimi iskrenost. Odmaknite se.

Rak
Predanost ljubezni bo tako velika, da boste skorajda čutili bolečino pri srcu. Hvaležni bodite za vse, kar se dogaja, saj vam vse skupaj postavlja življenje na nove tirnice.

Lev
Želeli si boste ponovno pogledati navodila za stvari in dogodke, ki so vam pomembni. Ne pozabite, da srce nima navodil, razen enega, da mu je potrebno slediti.

Devica
Odkrijte svoj notranji vzorec, po katerem se odmikate od čustvbenega miru in harmonije v družini. Nervoza in pomanjkanje komunikacije ni vaša, spustite jo.

Tehtnica
Jedli vam bodo iz roke, tako moški, ženske kot otroci ter živali. Ne boste razumeli, kaj se dogaja, a ne boste izrabljali situacije, kar vas bo naredilo še bolj privlačno za okolje.

Škorpijon
Razumevanje ženske energije vas je pripeljalo zraven, sedaj pa se boste ravno zaradi tega odmaknili. Skozi sprejemanje teh potencialov boste namreč ugotovili, da pa niste več tako navdušeni na spremembo brez smisla.

Strelec
Lovili boste ideje in vsebine, kolikor bo pomembno in za vas smiselno. Humor vam bo pomagal prebroditi malo čudne situacije, kjer ne boste mogli ravno blesteti.

Kozorog
Poskušajte vse na novo postaviti in počakate, da vas drugi najdejo, da se ne boste prehitro se izčrpali za nekaj, kar potem sploh ne bo pomembno. Vas čas šteje.

Vodnar
Ne bo sevam uspelo izogniti selitvam in iskanju svojega optimalnega kotička na zemlji. Preden se odločite za daljši čas, preglejte vse svoje lastnosti in želje.

Ribi
Rešile vas bodo poslovne ideje in velika predanost temu, da jih realizirate. Preko tega boste našli stik z ljudmi, ki bodo pomembni za vas. Bodite iskreni in prijazni. Časa je dovolj.