Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za četrtek?

19. 12. 2019; 06.15
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop3

Horoskop foto: Pixabay

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

Oven  
V vas se prebuja odločnost, da dosežete, kar želite. Ne boste več čakali na druge. Imate dober načrt in še boljši instinkt, da boste na ključne stvari dobro odreagirali. Bodite pozorni, da vas spogledovanje ne prevzame preveč in izgubite kompas.

Bik  
Dokler se ne pomirite z domačimi,  vam nič drugega ne bo nič pomenilo. Zato ne skrbite toliko za zunanji videz, temveč se osredotočite na sodelovanje z domačimi in na njihovo počutje. Hvaležni bodo, če se vam ne bo mudilo.

Dvojčka  
Imeli boste toliko idej, da ne boste uresničili niti ene. Skozi kaotično dogajanje boste razpeti in na koncu ugotovili, da vam je čas čisto pobegnil. Zato ta teden ne načrtujte večjih dosežkov. Umiritev ter sprostitev kjerkoli ste že, bo dovolj.

Rak   


Odločili ste se, da ne boste več nasedali govoricam, zato se boste malo odmaknili od družbe. Hrepeneli boste po bližini, a sočasno boste veliko delali na prihodnosti. Pišite si cilje, korake do tja, bodite iskreni do sebe, kaj je tisto, kar si zares želite.  

Lev  
Živeli boste po svoje in sanjarili o vseh nemogočih idejah. Iskali boste možnosti za uresničitev, saj si v srcu resnično želite vse to uresničiti. Teden vam bo pokazal, kaj ali koga resnično pogrešate in kam si želi vaše srce. Ne ignorirajte ga.  

Devica  
Domača situacija vas bo prisilila v spremembe. Energije doma vas bodo utesnjevale, zato je dobro vse prečistiti in se pogovoriti z domačimi, da uskladite svoje cilje, navade, razvade. Prišel bo čas za spremembo, ko boste morali prevzeti odgovornost samo zase.

Tehtnica  
Ohranite pozornost na sebi, da se dan razvije tako, kot je optimalno za vas. Polni boste iskrivih domislic, dobre in ljubeče komunikacije ter odprtosti za napredovanje, tudi poslovno.

Škorpijon   


Nestrpno boste čakali na ugoden trenutek za akcijo. Lahko, da boste dosegli napredovanje, dobili povišico, se zmenili za dobre projekte, a čakanje vas bo vseeno obremenilo. Naj vas potolaži dejstvo, da je bilo vredno.

Strelec   
Dober teden se obeta, ko boste s sproščenostjo in komunikacijo dosegali velike uspehe. Ohranite svojo stabilnost, ne hvalite se pred drugimi, saj se vam lahko dokaj hitro stvari postavijo na glavo in ne boste vedeli, kje in kako reševati. Sprostite se.  

Kozorog  
Bodite pozorni, s kom in kje se družite, saj se vam bo lahko zgodilo, da boste izviseli na več področjih zaradi tako imenovanih prijateljev. Dogajale se vam bodo dobre stvari in če vaša družba ni vesela vašega napredka, jo zamenjajte.   

Vodnar  
Vztrajate, ne glede na okoliščine. Skozi kreativne ideje boste ohranjali optimizem. Naredite stvari po svoje, če niste zadovoljni s tem, kako drugi kaj naredijo. Ne čakajte. Svoboda vedno pride z odgovornostjo, ki jo sprejmite najprej zase.  

Ribi  


Nihali boste med željo po samoti in željo po druženju. Saj veste, da imate lahko oboje, če se le dobro organizirate? Ko se zatopite v vaše stvari, pa vam čas kar nekam pobegne, kar vam tudi vsi očitajo.

prejšnji članek
Je Marjana ves čas igrala lik zmedene tekmovalke?
Resničnostni šovi
Je Marjana ves čas igrala lik zmedene tekmovalke?
naslednji članek
Obuti maček navdušil tako odrasle kot otroke
Svet slavnih
Obuti maček navdušil tako odrasle kot otroke