Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za petek?

20. 12. 2019; 06.15
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
HOROSKOP

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

Oven  
Red in sistematičnost bo danes pokazala dobre rezultate in prisegli si boste, da ne boste nikoli več dovolili, da vas kaotičnost tako odmakne od prave poti. Imeli boste voljo in moč, da razrešite vse.

Bik  
Iskali boste najboljšo pot iz nestrpnosti, kar ne bo enostavno. Nič vam ne gre tako, kot bi želeli, ne glede na to, kako se trudite. Poskbite, da bodo vaši domači zadovoljni, pa bo vse v najlepšem redu.

Dvojčka
Lahko, da bo stara ljubezen zanetila nove iskrice in ne boste zmogli se hladno odmakniti, saj vam bo srce gorelo. A ne obremenjujte se, prepustite se čustvom, saj bodo pokazala točno pot, ki jo morate ubrati.

Rak


Zvezde vas bodo podpirale pri vsem, kar vam bo jasno, da si želite. Popazite na zdravje, saj vas lahko preobremenjenost z okoljem stane vašega dobrega počutja. Ne zamenarjajte čutenja sebe, saj boste tako lažje postavili meje sodelovanja.

Lev  
Nestrpnost vas bo danes preganjala, saj boste želeli narediti vse tisto, kar ste želeli in ne samo tisto, kar je nujno. Poglejte, kdo vam želi pomagati in se ne ukvarjajte s tistimi, ki se vam umikajo.

Devica  
Bodite previdni, da si ne uničite pogojev, ki ste si jih stežka pridobili. Včasih je modro molčati. Ni dober dan za razčiščevanje, še posebej, ker bi šlo v smer vaše izgube. Zato pustite, da gredo mimo napetosti, če želite sebi dobro.

Tehtnica  
Če boste dovolili, da vas danes energije okolja odmaknejo od vaših načrtovanih stvari, boste deležni hladne prhe. Vse se bo ustavilo in lahko boste samo čakali, da mine čas in ljudje odnehajo. A odločitev je vaša, ne dovolite si tega.

Škorpijon  


Razgibajte se, bodite sproščeni in se ne jezite na usodo, ki ima za vas vse ob pravem času. Rešitev, ki jo težko pričakujete, je že na obzorju. Samo od vas pa je odvisno, kako uspešno jo boste pričakali in kako močno jo boste sprejeli in realizirali.

Strelec   
Sreča naj bo vaša intimna stvar. Življenje vam prinaša dobro spremembo, če ste samski, se boste lahko kmalu sprostili v dvojini in srečno prešli v novo leto. Vezani pa lahko, da boste imeli testiranje vašega odnosa in domače ljubezni.

Kozorog  
Čutili boste moč, da bi lahko naredili karkoli, a ne ukrepajte še, ni še pravi čas za največje spremembe, sa ni dovolj, da veste, kaj si želite in kaj je potrebno narediti, temveč je nujno, da se dobro izrazite, da boste šli lahko naprej.

Vodnar  
Optimizem vas bo prevzemal in pri dejanjih boste imeli maksimalno podporo. Malo manj srečni boste s komunikacijo, kjer se boste takoj zapletli v nerazumevanja, zato je dobro, da danes govorite kar se da malo.

Ribi  


Nezadovoljstvo zaradi počasnega raeagiranja na lastno intuicijo se bo krepila. Bodite v stiku s sabo, saj boste tako najbolj uspešno sledili vsemu, kar se dogaja okoli vas. Nekateri še niso odkrili, da jim je čas pobegnil in bodo zato krivili vas.

prejšnji članek
Ozadje igre v šovu: 'Marjanca si zasluži oskarja'
Svet slavnih
Ozadje igre v šovu: 'Marjanca si zasluži oskarja'
naslednji članek
Dr. Prešeren skozi pripovedi žensk, ki so zaznamovale njegovo življenje
Svet slavnih
Dr. Prešeren skozi pripovedi žensk, ki so zaznamovale njegovo življenje