Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za nedeljo?

22. 12. 2019; 07.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop

Horoskop foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

Oven  
Zaprli se boste v svoj svet, saj ne boste želeli nikogar prizadeti, sočasno pa vas bo jezilo vse, kar se ne dogaja tako, kot je po vaše prav . Stara čustva vam bodo preprečevala, da bi lahko jasno in sproščeno zadihali.

Bik  
Iskali boste pot ven iz vseh obveznosti, ki ste si jih nakopali na glavo. Pri tem boste pozabljali, da imajo tudi drugi precej dela in da niste izjema v tem. Zato ne boste naleteli na odprte roke, ko boste svoje obveznosti želeli podeliti z drugimi.  

Dvojčka  
Sprostili se boste, saj se bodo pritiski okolja zmanjšali. Imeli boste dobro priložnosti narediti osebno inventuro in resnično pogledati, česa si ne želite več v življenju in kam si želite peljati življenje. Spoznanje, da ste vi voznik, bo dragoceno.

Rak  


Odlično boste zahtevali svoje mesto pod soncem in uprli se boste vsem tistim, ki vas jemljejo za samoumevne. V svojih aktivnostih osvobajanja boste pretiravali, česar bodo najbolj deležni tisti, ki vas podpirajo, zato vam ne bodo tega zamerili.  

Lev  
Pokazalo se bo, kje ste in soočiti se boste morali z dejstvom, da ti ni tam, kjer želite biti. Zazdelo se vam bo, da živite tuje življenje in da nimate nobenega vpliva na to. Čas bo za realen pogled na sebe in na dobre ukrepe.   

Devica   
Osvobodili se boste pritiskov okolja in za to plačali precejšnjo ceno, vendar se vam bo zdelo, da je vredno. Ne boste razmišljali o konkretnih ciljih, občutek predaje in notranjega miru bo namreč dober in ga ne boste želeli izgubiti.

Tehtnica  
Dobro počutje boste želeli ohraniti, zato se ne boste pretirano povezovali z drugimi, saj boste hitro ugotovili, da ima vsak svoje težave, ki pa jih ne želi spustiti. Zato boste iskali družbo, ki bo videla v vas dobre stvari, da se boste lahko nemoteno veselili.  

Škorpijon  


Čutili boste napetost, zato je smiselno, da ste kreativni in delovni, da pokurite to energijo, sicer vam lahko negativno vpliva na vaše počutje. Preveč skoncentrirana čustva imate, da bi vas lahko kdorkoli sedaj razumel, zato jih sprostite po svoje.

Strelec    
Ne glede na dobro voljo in željo po druženju, se boste morali odločiti za družinske vrednote ali narediti določen kompromis, da ne boste vsega izgubili. Na tanki niti so nekateri vaši odnosi, zato ne smete tvegati.

Kozorog
Vse najboljše za rojstni dan! Danes je sonce vstopilo v vaše znamenje in pričenja se za vas optimalni mesec. Sprejemajte in sodelujte z življenjem, da boste sprejeli vse, kar vam bo dobrega dano.  

Vodnar  
Komunikacija se bo izboljšala, kar boste izkoristili tudi za nazaj in postavili ljudi na svoje mestno. Ne boste jim v rokavicah predstavili svoje videnje, a lahko, da se ne bodo tako zlahka vdali, saj imajo svojo zgodbo, zato bo pester dan.

Ribi  


Čustveni boste in radi bi se pogovarjali o tem, kar okolje ne bo najbolj navdušeno, saj precej nihate v tem, da bi vas resno jemali. Zato se boste sprijaznili in pogovore vodili v druge smeri, kar bo naredilo zanimiv dan.

prejšnji članek
Brutalno iskren intervju: Jan Klobasa v resnici na vojaški misiji
Resničnostni šovi
Brutalno iskren intervju: Jan Klobasa v resnici na vojaški misiji
naslednji članek
VIDEO: Jan Klobasa: 'Bilo me je strah, kot še nikoli v življenju'
Svet slavnih
VIDEO: Jan Klobasa: 'Bilo me je strah, kot še nikoli v življenju'
#nasazenazenska
nasazenazenska