Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za ponedeljek?

23. 12. 2019; 07.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop ezoterika

Fotografija je simbolična foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

Oven  
Obžalovali boste pretekle ukrepe in jezni boste nase in na svoje družinske člane. Sitni in nemogoči boste, kar vam bodo vsi tudi povedali. To vas bo še bolj podkurilo, da n boste vedelim, kaj bi. Fizična aktivnost je v takšnih primerih vedno prava stvar.   

Bik  
Zdelo se vam bo, da ste najpomembnejči člen družin in se boste tako tudi obnašali. Ostalim ne bo ravno prijetno, a vam ne bodo oporekali, saj si ne želijo vaših pridig ali čustvenih izpadov. Pojdite med prijatelje, v družbo znancev, tam vam bo bolje.   

Dvojčka  
Dobro se boste počutili in nikomur ne boste dovolili, da bi vam danes to pokvaril. Šli boste svojo pot in nič vas ne bo iztirilo. S svojo dobro voljo in sproščeno komunikacijo boste marsikomu polepšali dan, kar vam bo dodatna nagrada.

Rak  


Sprostitev vaših čustev vas bo navdahnila, da boste želeli pretekle spore  urediti in ponovno se boste zaleteli v čustveni zid. Kako vam ni jasno, da z določenimi ljudmi se ne boste mogli dobro razumeti, ne glede na to, kako dolgo živite?

Lev  
Umiritev vaših čustev vam bo pokazala, kakšno je vaše resnično stanje in razdvojeni boste. To boste dobro skrivali, saj ne boste želeli izpaditi slabo, vendar bo srce želelo več od življenja, kar vas bo žalostilo, saj čutite, da je vse dorečeno, dokončno.   

Devica   
Ne boste se ozirali na druge in jasno boste pokazali, kakšne so vaše želje in da ne boste upoštevali nobenih  kompromisov. Mnoge boste s tem prizadeli in odmaknili se bodo od vas, lahko da tudi za vedno.

Tehtnica  
Uspešno se boste izmikali tradicionanim prazničnim predpripravam. Spogledovali se boste s simpatijami, ob tem, da bo vsem jasno, da se odnos ne bo razvijal naprej.  Imeli pa boste dober občutek, da ste tik pred nečim novim.

Škorpijon  


Zbrani boste in osredotočeni na uspehe. Ne boste se predali in praznično vzdušje vas še ni zagrabilo, saj vam je bolj pomembno, da določene stvari dokončate. Lahko, da boste pretirano razburljivi, vendar se je okolje že navadilol na to.  

Strelec    
Želeli boste pobegniti od domače situacije, kar lahko, da vam bo s pomočjo prijateljev tudi uspelo. Lahko, da bo to začetek konca nečesa, kar ne želite več v življenju, pa niste znali dobro pokazati ali se niti sami niste zavedali.   

Kozorog  
Ne boste trpeli negativnih vplivov okolja in tokrat boste sami poskrbeli za takšno vzdušje, kot ga želite imeti doma in v službi.  Odločili se boste za spremembe in sedaj je tudi čas, da to dobro skomunicirate.

Vodnar  
Preveč se bo dogajalo, da bi se lahko izmuznili po svoje in pozabili na dogovore. Razdvojeni boste med čustva in obveznosti, ki jih tudi imate radi. Kompromis ne bo možen, mogli se boste odločiti za eno ali drugo.

Ribi  


Egoistični boste in razmišljali samo v svojih okvirjih, pri tem boste popolnoma pozabili na vaše bližnje, kar vam niti ne bodo zamerili, vendar pa ne bodo želeli pretirano poslušati o vsem tem. Pišite si ideje in cilje, vzemite si čas zase.

prejšnji članek
Skrivnostni dvojček Tilen ostaja trdno na realnih tleh
Svet slavnih
Skrivnostni dvojček Tilen ostaja trdno na realnih tleh
naslednji članek
Severina: To ne pojem zgolj za svojega sina, temveč za vse otroke
Svet slavnih
Severina: To ne pojem zgolj za svojega sina, temveč za vse otroke
#obraziavenija
obraziavenija