mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za sredo?

1. 1. 2020; 07.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
HOROSKOP2

Kaj vam prinašajo zvezde? foto: Pixabay

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

Oven  
Optimizem vas bo zajel ob novem letu, še vedno pa boste precej občutljivi na komentarje domačih, zato jih poskušajte preslišati ali popraviti tisto, kar čutite, da imajo prav.

Bik  
Kljub družbi lahko, da se boste počutili osamljeno in izolirano. Ne trudite se na silo vzpostaviti stikov z bližnjimi, temveč jim prisluhnite. Poslušajte vse, ne samo tisto, kar vas zanima.

Dvojčka    
Polni boste idej in energije, zato boste komajda čakali, da lahko dan preživite po svoje. Ne bo vam všeč, če vas bodo domači označili za nemirne, saj se vam bo njihova lenoba zdela bolj nevarna.

Rak    
Srečo boste čutili ob vsem, kar se bo dogajalo in ne bo vam težko pomagati komerkoli. Ne pretiravajte pa danes z obljubami, saj bo že jutri nov dan, ki ga želite preživeti sproščeno.
 


Lev  
Umirjeni boste in odločeni, da boste to leto zaživeli drugače, bolj iskreno iz sebe. Že s to odločitvijo boste naredili veliko, saj se bodo nekateri avtomatsko odmaknili, ko bodo ugotovili, da vas ne morejo več manipulirati.
 
Devica  
Optimistični boste, predvsem zato, ker se je euforija novega leta končala, vsaj za vas. Ne boste čakali konca praznikov, temveč se boste na polno zakadili v delo in pisali zanimive ideje.  

Tehtnica  
Ne boste najbolj zadovoljni, saj boste čutili toliko potenciala za dan, ki pa ga boste minimalno izkoristili zaradi okoliščin drugih. Počasi imate dovolj skrbi in obzirnosti do drugih, ki pa pozabijo, da je dan tudi vaš.

Škorpijon  
Dan boste preživeli čisto vs svojih energijah in čutili boste, da je čas, da naredite stvari po svoje. Počakajte, da minejo prazniki, da ne izgubljate energije v prazno.  
 


Strelec   
Pobegnili boste okolju, ki vas bo dušilo in se povabili prijateljem v goste. Ni nujno, da bo to dobra rešitev, saj vas bo vse, kar niste razrešili  
 
Kozorog  
Tišina in mir vam bosta veliko pomenila, še posebej, če čutite, da vas okolica ne razume najbolje. Sedaj je čas, da poskrbite najprej zase in potem za druge, zato ne izbirajte drugače.  
 
Vodnar  
Zaprli  se boste v svoj svet in želeli čimdlje ostati v njem. Pozornost imejte na besedah, da bodo izražale res vašo resnico, saj se lahko sicer stvari dokaj hitro spremenijo.
 
Ribi  
Pijani boste od čustev, družbe, vsega, kar se dogaja. Kot da se vam spreminja perspektiva časa in lastnega življenja. Razmislite ponovno o prioritetah in ne bodite skromni do sebe.



prejšnji članek
Tako čedno mamico ima Tom Zupan!
Svet slavnih
Tako čedno mamico ima Tom Zupan!
naslednji članek
Dovčeva in Gombačeva prednovoletna zvočna poslastica
Svet slavnih
Dovčeva in Gombačeva prednovoletna zvočna poslastica