Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za soboto?

4. 1. 2020; 07.00
Avtor: Andreja Novak / Dobra karma
horoskop

Horoskop foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

Oven  
Domače okolje vas nikakor ne bo spustilo iz primeža, zato se boste umikali in skrivali svoje  načrte, saj ne boste želeli jih vznemirjati, sočasno pa ne popustiti pri svojih željah. Ne skrbite, sreča je na vaši strani.  

Bik  
Zapletli ste se v odnos, ki vam ni pogodu, a ne želite takoj zaključiti, da se ne boste sramotili. Vzorec se vam ponavlja, zato bodite pozorni, da ne bo trajnejših posledic.

Dvojčka  
Hitro boste padli v vsakdanjo rutino, ki pa ste si jo res drugače zastavili in vztrajate v njej. Ne odnehajte ne glede na reakcije okolja. To je sedaj pomembno za vas.

Rak  
Na vso silo boste želeli nekaj narediti, a vas bodo čustva odmikala od vašega fokusa in na koncu boste vse skupaj opustili. Ne čudite se potem, če vas imajo za neresne.
 


Lev  
Potrpežljivo boste čakali na realizacijo svojih čustvenih namer in dovolj bo zavedanje, da bo realizirano. Ne mudi se vam, saj čutite, da so vsi pravi na vaši strani in da bodo priskočili na pomoč, ko bo čas za to.  
 
Devica  
Stari računi bodo prišli na plano in zahtevali vsaj, da se o njih pogovorite. Ne delajte se, kot da se vas ne tičejo, saj se bodo potem stvari zapletle. Priznajte napako in jo popravite.
 
Tehtnica  
Zdelo se vam bo, da ste edini, ki razume življenje in pozitivna naravnava bo postala vaš prepoznavni znak. Iskreno se boste veselili življenja, če vas bodo le ljudje pustili pri miru in ne bodo obešali svojih težav na vas.  

Škorpijon  
Prepričani boste v svoj prav tako močno, da ga boste hoteli dokazati. Vmes boste ugotovili, da pa ste se motili. Hitro spoznanje vas bo sprostilo in uspešno boste začeli sodelovati z ljudmi, s katerimi prej nikakor ni šlo.
 


Strelec   
Dobro počutje vas bo vodilo v prepričanje, da lahko naredite karkoli.  A ne bo šlo. Skozi pogovore boste ugotovili, da vam manjka precej informacij in da je nujno, da se pozanimate v okolici, kaj se dogaja.  
 
Kozorog  
Podzavestna moč, ki ste se je izogibali, bo prišla na plano in lahko, da boste čisto nevede koga užalili, prizadeli. Skozi te čustvene situacije boste spoznali, s kakšnimi ljudmi se želite družiti in kaj si ne boste več dovolili.
 
Vodnar  
Potrudili se boste in pripravili vse, kar se bo zahtevalo od  vas. Če boste aktivni, se bodo stvari dobro odvijale, sicer pa se zna zgoditi, da se boste samo odmaknili in pustili, da drugi speljejo do konca, kar ste vi želeli urediti.     
 
Ribi
Številne ideje, ki  jih boste bolj zadržali zase, bodo prihajale do vas, zato se sprostite. Skozi njihovo realizacijo boste spoznali nove, praktične ljudi, ki vam bodo lahko precej pomagali.    
 



prejšnji članek
Ljubezen po domače: Je Marko še zaljubljen?
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Je Marko še zaljubljen?
naslednji članek
Njena družina je bila nezdrava
Svet slavnih
Njena družina je bila nezdrava